Vyhlásené obstarávanie

Dokumentácia pre stavebné povolenie stavby: "Zníženie energetickej náročnosti administratívneho objektu Magistrát mesta Košice"


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
71 150,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71300000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Október 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
9. November 2015
Dátum otvárania ponúk:
9. November 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Na základe výstupu z energetického auditu spracovaného v zmysle ustanovení zákona č. 321/2014 Z.z., sa odporúča zlepšiť tepelno-technické vlastnosti budovy a modernizácia energetických systémov administratívnej budovy Magistrátu mesta Košice prostredníctvom úsporných opatrení navrhovaných v Energetickom audite administratívnej budovy MMK ako variant 1, ktorý tvorí prílohu súťažných podkladov, ako napr.: zateplenie obvodových konštrukcií, zateplenie strechy, výmena presklených konštrukcií, rekonštrukcia výmenníkovej stanice, hydraulické vyregulovanie a termostatizácia, hydraulické vyregulovanie TÚV sústavy, solárny systém pre prípravu TV, fotovoltaické panely pre výrobu el. energie, rekonštrukcia osvetlenia v budove, výmena svietidiel za svietidla LED s novým rozmiestnením, rekonštrukcia VZT strojovní a osadenie VZT jednotky so spätným získavaním tepla. Za týmto účelom je potrebné vypracovať projektovú dokumentáciu.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa bude uskutočňovať v slovenskom jazyku. 2. Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti (v listinnej podobe alebo elektronickej podobe na kontaktný e-mail uvedený v bode I.. Žiadosť o súťažné podklady musí obsahovať minimálne názov a adresu záujemcu, adresu verejného obstarávateľa a názov súťaže. 3. Súťažné podklady budú po zverejnení výzvy zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom zákazky, okrem časti súťažných podkladov "Energetický audit MMK". Časť súťažných podkladov "Energetický audit MMK" bude poskytovaná e-mailom tým záujemcom, ktorí požiadajú o súťažné podklady.