Vyhlásené obstarávanie

Špeciálny zdravotnícky materiál pre Nemocnicu s poliklinikou n.o. Kráľovský Chlmec.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica s poliklinikou Kráľovský Chlmec n.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
194 104,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33140000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Júl 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Júl 2015
Dátum otvárania ponúk:
31. Júl 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nemocnica s poliklinikou n.o. Kráľovský Chlmec, 2. poschodie, zasadačka riaditeľstvo. Otváranie časti Ostatné ako aj otváranie časti Kritériá je pre uchádzačov, ktorých ponuky sa budú v jednotlivých častiach otvárať neverejné. Otváranie časti Kritériá je neverejné v súlade s § 43 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní z dôvodu, že verejný obstarávateľ uplatní elektronickú aukciu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup špeciálneho zdravotníckeho materiálu pre Nemocnicu s poliklinikou n.o. Kráľovský Chlmec. Predmet zákazky je presne špecifikovaný v súťažných podkladoch..

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady každému záujemcovi, ktorý o ne v určenej lehote požiada a to v elektronickej podobe odoslaním na emailovú adresu uvedenú záujemcom v žiadosti o súťažné podklady spolu so špecifikáciou, ktorá je vypracovaná aj vo formáte Ecxel. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov, aby predmetnú špecifikáciu predložil v časti ponúk označenej ako ,, Kritéria v listinnej podobe a totožnú na CD alebo USB vo formáte ECXEL, podľa pokynov v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ však zároveň požaduje zaslanie potvrdzujúceho emailu o obdŕžaní a bezproblémovom otvorení súťažných podkladov od záujemcov. Pokiaľ bude mať záujemca k dispozícií súťažné podklady len z profilu verejného obstarávateľa , verejný obstarávateľ odporúča takémuto záujemcovi dať na vedomie verejnému obstarávateľovi svoje identifikačné resp. kontaktné údaje a dátum prevzatia súťažných podkladov z dôvodu evidencie záujemcov a prípadného rozposielania doplňujúcich informácií, vysvetľovania a evidencie lehôt v prípade uplatnenia revíznych postupov. Lehota viazanosti ponúk je verejným obstarávateľom stanovená na 31.12.2015 Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov preukázanie splnenia požiadaviek na predmet zákazky, ktoré spolu so spôsobom preukázania sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. Špecifikácia predmetu zákazky je presne a jednoznačne uvedená v súťažných podkladoch, pričom verejný obstarávateľ vyžaduje dodržanie minimálnej úrovne špecifikácie vo všetkých uvedených položkách.