Vyhlásené obstarávanie

Oprava miestnych komunikácií v meste Galanta a mestských častiach


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Galanta
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
180 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Apríl 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Máj 2015
Dátum otvárania ponúk:
5. Máj 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie obálok je verejné a uskutoční sa v budove mestského úradu Galanta , na 2. poschodí v zasadačke.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 40 % Výška navrhnutej celkovej ceny diela v Eur s DPH ( váha kritéria 40%) za uskutočnenie predmetu zákazky Výkaz výmer č. 2 - Oprava krytov chodníkov v meste uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov, v zmysle určenej definície kritéria
  • 40 % Výška navrhnutej celkovej ceny diela v Eur s DPH ( váha kritéria 40%) za uskutočnenie predmetu zákazky Výkaz výmer č. 1 - Rekonštrukcia miestnej komunikácie uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov, v zmysle určenej definície kritéria
  • 10 % Doba realizácie predmetu zákazky Výkaz výmer č. 2 verejný obstarávateľ od uchádzača požaduje lehotu uskutočnenia stavebných prác v celých kalendárnych dňoch ( váha kritéria 10%)
  • 10 % Doba realizácie predmetu zákazky Výkaz výmer č. 1 verejný obstarávateľ od uchádzača požaduje lehotu uskutočnenia stavebných prác v celých kalendárnych dňoch ( váha kritéria 10%)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava mestských a prímestských komunikácii a chodníkov v meste Galanta v súlade s -Výkazom výmer č. 1 Rekonštrukcia miestnej komunikácie -Výkazom výmer č. 2 Oprava krytov chodníkov v meste , ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Mesto Galanta zabezpečuje opravu výtlkov na miestnych komunikáciách. Opravu výtlkov požadujeme realizovať triskovou metódou /kationaktívna emulzia/ po ukončení zimnej údržby a vhodných poveternostných podmienok s termínom začatia prác od 10.5.2015. Obhliadka plánovaných miestnych komunikácií na opravu sa uskutoční v deň prevzatia podkladov, prípadne individuálne po telefonickom dohovore. Cenu žiadame stanoviť ako základná jednotková cena za tonu materiálu v požadovanom maximálnom množstve 120 t . Stanovená cena bude súčasťou podkladov uchádzača bez vplyvu na hodnotenie ponúk. Súčasťou ponuky uchádzača bude aj tabuľka, v ktorej uchádzač ocení jednotlivé ceny prác jednotkové ceny, uchádzač predloží tento dokument v súťažnej ponuke, nebude ma vplyv na hodnotenie kritérií.