Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia betónových vozoviek v trnavskom regióne (I/62, I/75) výkon činnosti stavebno-technického dozoru.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
82 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71315300-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Marec 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Apríl 2015
Dátum otvárania ponúk:
7. Apríl 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
08.04. 2015 o 10,00 hod. - Otváranie ponúk časti "Ostatné" je neverejné. Miesto: Slovenská správa ciest, IVSC Bratislava, zasadačka 3. poschodie. Lehota na otváranie ponúk "Kritériá" bude známa až po uplynutí lehôt podľa § 41 ods. 2. Následne bude uchádzačom oznámená.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Výkon činnosti stavebno-technického dozoru na stavbe: Rekonštrukcia betónových vozoviek v trnavskom regióne (I/62, I/75). Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky, ak sa zmenili okolnosti za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ktoré sa týkajú najmä: a)nepridelenia finančných prostriedkov, b)neudelenia súhlasu na podpis zmluvy. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku a neuzavrieť zmluvu so žiadnym uchádzačom v prípade, ak ceny bez DPH v predložených ponukách budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky. Na zabezpečenie neobmedzeného prístupu k dokumentácií potrebnej na spracovanie ponuky a dokladov k ponuke, ako aj na vysvetľovania/doplnenia verejný obstarávateľ zverejňuje všetky dokumenty, sprievodnú dokumentáciu a informácie v Profile verejného obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/15. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady na základe písomnej žiadosti v slovenskom /českom jazyku. Záujemcom budú súťažné podklady poskytnuté na CD vo formáte PDF - poštou alebo osobne. Dorozumievacím a komunikačným jazykom je jazyk slovenský/český. Verejný obstarávateľ na základe emailovej žiadosti uchádzača poskytne pre vypracovanie ponuky v editovateľnej forme (vo formáte Word a xls) Zväzok 1 obsahujúci vzory formulárov a Zväzok 2 - Zmluva. Stránkové hodiny:9,00 14,00 hod. Ďalšie doplňujúce informácie k podmienkam účasti: -Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene Euro (€). -Ak ponuku predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky, musí predložiť doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti v pôvodnom jazyku (okrem českého jazyka) a súčasne doložené prekladom do štátneho jazyka. V prípade zistenia rozdielu v obsahu predložených dokladov je rozhodujúci úradný preklad v štátnom jazyku. -Doklady a dokumenty požadované pre splnenie podmienok účasti musí podpísať oprávnená osoba uchádzača a nesmú byť staršie ako 3 mesiace, a to ako originál alebo úradne overená kópia, pokiaľ nie je uvedené inak. -Splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača podľa § 32 ods. 11 zákona o VO, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač/i podľa § 44 ods. 1 zákona v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom, ak k ich predloženiu nedošlo skôr. -Uchádzači nemusia použiť presnú formu formulárov podľa Časti 1.2 Formuláre Zväzku 1 Pokyny pre záujemcov/uchádzačov súťažných podkladov, ale z údajov uvedených v predložených dokladoch (použitých formulároch uchádzačov) musia byť uvedené informácie a údaje, predložené doklady, ktoré verejný obstarávateľ požadoval uviesť alebo predložiť vo formulároch alebo vyplývajú zo splnenia podmienok účasti.