Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia plynovej kotolne UMB, Komenského 20, Banská Bystrica - II.etapa - SO 04 Rekonštrukcia vzduchotechniky pre aulu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
188 456,09
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214400-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. September 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Október 2015
Dátum otvárania ponúk:
14. Október 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, rektorát - zasadačka č. 1, Národná 12, 97401 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia vzduchotechniky auly v areáli UMB na Právnickej fakulte, Komenského 20 v Banskej Bystrici. Podrobnejšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Podľa § 32 ods. 11 zákona splnenie podmienok účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača alebo záujemcu, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 najneskôr do 11 pracovných dní odo dňa doručenia výzvy na predloženie dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti podľa A1 Pokyny pre uchádzačov, časť I. Všeobecné informácie, bod 1. Identifikácia verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vylúčiť ponuku uchádzača, ak uchádzačovi bude chýbať čo i len jedna neocenená položka vo výkaze výmer predloženého verejným obstarávateľom v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zrušenia použitého postupu zadávania zákazky v zmysle § 46 ods. 2 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní: neprijať ani jednu ponuku z dôvodu neprimerane vysokej ceny, neprijať ponuku ak bude ponuka pre verejného obstarávateľa inak (právne a pod.) neprijateľná, verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo podpísať zmluvu len v prípade pridelenia finančných prostriedkov z Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. Uchádzač predkladá verejnému obstarávateľovi ponuku v listinnej podobe a predkladá aj elektronickú kópiu ponuky. Uchádzač v predloženej elektronickej kópii ponuky zabezpečí ochranu osobných údajov v súlade so zákonom č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a dokumenty, ktoré sú podpísané alebo obsahujú odtlačok pečiatky, predkladajú sa v elektronickej podobe s uvedením mena a priezviska osôb, ktoré dokumenty podpísali a dátumu podpisu, bez uvedenia podpisu týchto osôb a odtlačku pečiatky a uchádzač údaje, ktoré považuje za dôverné /napr. obchodné tajomstvo/ začierni. Ponuka každého uchádzača bude zverejnená v Profile verejného obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ v súvislosti so zverejnením ponúk uchádzačov v profile verejného obstarávateľa nenesie zodpovednosť za akékoľvek porušenie práv a povinností, vyplývajúcich zo zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, ani za akékoľvek porušenie práv a povinností vyplývajúcich z povinnosti uchádzača nakladať s určitými údajmi ako dôvernými. Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti zaslanej poštou na adresu verejného obstarávateľa alebo emailom: marta.jurickova@umb.sk . Zaslaná žiadosť musí obsahovať kompletné identifikačné údaje záujemcu /názov, adresa sídla a e-mailová adresa/. Súťažné podklady budú zasielané emailom /záujemca je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť ich prijatie/ a poštou.