Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia strechy v Obchodnej akadémii Levice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
91 323,88
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. September 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Október 2016
Dátum otvárania ponúk:
3. Október 2016
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2017
Miesto otvárania ponúk:
UNSK, Rázusova 2A, 949 01 Nitra, zasadacia miestnosť 2. posch .
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie častí ponúk "Ostatné" sa uskutoční sa dňa 03.10.2016 o 09:30,na adrese UNSK, Rázusova 2A, 949 01 Nitra, zasadacia miestnosť 2. posch .Otváranie časti ponúk "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" bude uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené písomne oznámené s miestom a časom otvárania v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: -demontáž a likvidácia krytiny -demontáž žľabov a zvodov -demontáž latovania a oprava konštrukcie krovu -latovanie strechy -dodávka a montáž krytiny tvrdej -dodávka a montáž klampiarskych výrobkov Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.. -demontáž a likvidácia krytiny -demontáž žľabov a zvodov -demontáž latovania a oprava konštrukcie krovu -latovanie strechy -dodávka a montáž krytiny tvrdej -dodávka a montáž klampiarskych výrobkov Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.Zábezpeka ponúk sa vyžaduje vo výške 2.500,- €. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Všetky doklady a dokumenty na preukázanie splnenia podmienok účasti musia byť predložené verejnému obstarávateľovi v originálnom vyhotovení alebo ako úradne overená kópia dokumentu (pokiaľ výslovne nie je určené inak). 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. 4. Ďalšie skutočnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Súťažné podklady spolu s doplňujúcou dokumentáciou budú sprístupnené všetkým záujemcom na profile verejného obstarávateľa. 6. Záujemca môže požiadať o poskytnutie súťažných podkladov v elektronickej forme na e-mailovej adrese: daniela.paulovicova@unsk.sk. 7. Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady uvedená v bode IV.2.2. je totožná s lehotou na predkladanie ponúk. 8.Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že ak požiadajú o súťažné podklady v lehote kratšej ako 7 pracovných dní pred lehotou na predkladanie ponúk, nebudú môcť uplatniť inštitút vysvetľovania a súťažné podklady im môžu byť doručené až po lehote na predkladanie ponúk. 9. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom prostredníctvom Jednotného európskeho dokumentu v zmysle § 39. Ak uchádzač alebo záujemca použije jednotný európsky dokument, verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača alebo záujemcu písomne požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených jednotným európskym dokumentom. Uchádzač doručí doklady verejnému obstarávateľovi alebo obstarávateľovi do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ neurčil dlhšiu lehotu. 10. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou na predkladanie ponúk a Súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami Zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.