Vyhlásené obstarávanie

Tlačiarenské a grafické služby pre UCM v Trnave


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
200 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79800000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2014
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Neverejné otváranie časti ponúk označených ako Ostatné sa uskutoční dňa 27.06.2014 o 10.00 hod. na adrese: Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Bučianska 4/A, miestnosť č. 314 zasadačka kvestora, 917 01 Trnava, Slovenská republika.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú tlačiarenské služby, grafické služby a ďalšie služby súvisiace s tlačou monografií, odborných knižných publikácií, vysokoškolských učebníc, skrípt, študijných programov, zborníkov, časopisov, propagačných materiálov (vrátane CD),diplomov, obalov na diplomy, vysvedčení, poštových poukazov a iných tlačených výstupov v množstvách podľa aktuálnych požiadaviek verejného obstarávateľa, vrátane balenia a dopravy na miesta plnenia. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

VI.2.1 Uchádzač/poskytovateľ je povinný strpieť výkon kontroly (auditu) overovania súvisiaceho s dodávkami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku medzi verejným obstarávateľom a poskytovateľom príspevku, a to oprávnenými osobami, ktorými sú najmä poskytovateľ a ním poverené osoby, Najvyšší kontrolný úrad SR, príslušná správa finančnej kontroly, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov, osoby prizvané orgánmi, ktoré sú uvedené ako oprávnené osoby v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a ES a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. VI.2.2. Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu s úspešným uchádzačom iba za podmienky, že administratívnou kontrolou verejného obstarávania pred uzatvorením zmluvy poskytovateľom finančných prostriedkov bude preukázaný súlad postupu verejného obstarávateľa so zákonom o verejnom obstarávaní. VI.2.3 Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady v profile verejného obstarávateľa v súlade s § 100 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní. Z dôvodu prístupu k ďalším informáciám súvisiacim s touto zákazkou verejný obstarávateľ odporúča vyžiadať si súťažné podklady (resp. zaregistrovať sa ) aj prostredníctvom kontaktnej osoby verejného obstarávateľa.