Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie trafostanice TS1 a elektrickej prípojky VN


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
83 897,46
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. December 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Február 2016
Dátum otvárania ponúk:
1. Február 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, Trieda A. Hlinku 1 Nitra, 3. poschodie, zasadačka rektora číslo miestnosti A-319.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie stavebného objektu SO 06 prípojky VN k TS1 a PS 02 Trafostanica TS1 400 kVA , ktoré budú slúžiť aj k napojeniu stavby "Laboratóriá a učebne FPV UKF v Nitre", tak aby sa objekty stavby mohli pripojiť do distribučnej sústavy.

Doplňujúce informácie

1.) Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému verejnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke na profile verejného obstarávateľa: http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/269, čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. Z tohto dôvodu nie je potrebné posielať verejnému obstarávateľovi žiadosti o súťažné podklady. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom zaslať elektronicky len žiadosť o registráciu vo verejnom obstarávaní. 2.) V prípade potreby objasniť požiadavky uvedené v tejto výzve a v súťažných podkladoch k tejto výzve, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie priamo u kontaktnej osoby najneskôr šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk v pracovných dňoch (pri osobnom doručení žiadosti o vysvetlenie túto môže doručiť len počas pracovnej doby od 8.30 do 15.00 hod.) na adrese Univerzita Konštantína Filozofa, Trieda Andreja Hlinku 1, 949 74 Nitra, Ing. Zita Tomanová, tel. 037/6408060, e-mail: ztomanova@ukf.sk. Verejný obstarávateľ požaduje od všetkých záujemcov, aby vysvetľovanie verejného obstarávateľa k požiadavkám uvedeným vo výzve a v súťažných podkladoch zapracovali do predkladanej ponuky. 3.) Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo v súťažných podkladoch spracovaných k tejto zákazke bezodkladne všetkým záujemcom, najneskôr do piatich pracovných dní od doručenia žiadosti o vysvetlenie tak, že toto vysvetlenie zverejní na svojom profile v rámci tejto zákazky: http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/269. 4.) V prípade, že hodnota najnižšej celkovej ceny s DPH bude rovnaká vo viacerých ponukách, komisia určí z týchto ponúk ako úspešného toho uchádzača, ktorý ponúkne nižšiu cenu za položku vo výkaze výmer pre časť PS 02- Trafostanica. 5.) Uchádzač musí dodržať Technické podmienky Západoslovenskej distribučnej, a.s. pre pripojenie elektroenergetického zariadenia, ktoré tvoria prílohu k súťažným podkladom k tejto zákazke. 6.) Pre prípravu ponuky verejný obstarávateľ zverejní prílohy k súťažným podkladom ( Výkaz výmer a Návrh zmluvy o dielo) vo formátoch Word a Exel na svojej webovej stránke (https://www.ukf.sk/uradna-tabula/verejne-obstaravanie) najskôr 07.01.2016. 8.) Verejný obstarávateľ oznamuje, že v dňoch od 22. 12. 2015 do 7. 01. 2016 bude mať Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre celouniverzitnú dovolenku, počas ktorej nebude možné vybavovať korešpondenciu súvisiacu s týmto verejným obstarávaním