Vyhlásené obstarávanie

Nákup nových technológií výroby vo firme Torty Adriana s.r.o. 2


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Torty Adriana s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
187 940,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39314000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Marec 2017
Dátum otvárania ponúk:
16. Marec 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
Fraňa Kráľa 194/32, 059 21 Svit
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie obálok s ponukami označených ako "Ostatné" sa uskutoční dňa 16.03.2017 o 14:00 h. na adrese Fraňa Kráľa 194/32, 059 21 Svit v súlade s § 52 Zákona. Verejné otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" sa uskutoční v súlade so zákonom a v lehote podľa zákona bude zaslané oznámenie všetkým uchádzačom, ktorých ponuky splnia určené podmienky účasti.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Nákup nových technológií výroby vo firme Torty Adriana s.r.o.: 1. Univerzálny robot 2. Vodná rezačka zákuskov 3. Trezírka na tuhé a tuhšie cestá 4. Kontaktná platňa COOK-Matic 5. Jedlá tlačiareň na potraviny. Nákup nových technológií výroby vo firme Torty Adriana s.r.o.: 1. Univerzálny robot 2. Vodná rezačka zákuskov 3. Trezírka na tuhé a tuhšie cestá 4. Kontaktná platňa COOK-Matic 5. Jedlá tlačiareň na potraviny Zariadenia požaduje verejný obstarávateľ doviesť, osadiť, zapojiť a zaškoliť. Podrobná technická špecifikácia tvorí prílohovú časť súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady budú zaslané záujemcom na základe ich písomnej žiadosti. Žiadosť o súťažné podklady záujemca zašle na kontaktnú adresu:SPIŠ-VIEW-TRADING, spol. s r.o., Starosaská 15, 052 01 Spišská Nová Ves, písomne poštou alebo emailom (svt@svt.sk). 2.Žiadosť má obsahovať identifikačné údaje žiadateľa (názov, adresa sídla, adresa doručovania v prípade, že je iná ako adresa sídla, kontaktný e-mail), uvedený predmet žiadosti (označenie súťaže zverejnenej vo Vestníku VO), meno kontaktnej osoby zodpovednej za žiadosť, jej e-mail a telefónne číslo. Prijímajú sa žiadosti napísané v slovenskom alebo českom jazyku. Na žiadosti doručené na inú adresu, alebo v inom jazyku alebo nezrozumiteľné žiadosti sa nebude reagovať. Po doručení kompletnej žiadosti budú záujemcovi elektronicky zaslané súťažné podklady. Súťažné podklady sa poskytnú výhradne elektronicky, prostredníctvom e-mailu, nebudú sa poskytovať v listinnej podobe. 3.Obstarávateľská organizácia odporúča záujemcom, aby si o súťažné podklady požiadali aj vtedy, ak získali súťažné podklady od inej fyzickej alebo právnickej osoby, prípadne si ich stiahli z profilu na www.uvo.gov.sk . V prípade, že záujemca nepožiada o Súťažné podklady, obstarávateľská organizácia nevie zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien a iných informácií, ktoré by mohli mať vplyv na prípravu ponuky.