Vyhlásené obstarávanie

Oprava rotorov trakčných motorov TM 023 a pomocných motorov električiek.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
150 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50116000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
3. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako Kritériá, bude aspoň päť pracovných dní.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Účasť na otváraní častí ponúk, označených ako Kritériá je umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní častí ponúk označených ako Kritériá môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výmena nefunkčného vinutia: robotov trakčných motorov TM 023; rotorov dvojventilátorov MG112L a to: a) bez výmeny komutátora; b) s výmenou komutátora v súlade s výrobnou dokumentáciou, vrátane dopravy do a z opravy.. Predmetom zákazky je výmena nefunkčného vinutia: a)rotorov trakčných motorov TM 023 bez výmeny komutátora; b)rotorov trakčných motorov TM 023 s výmenou komutátora; c)rotorov dvojventilátorov MG112L bez výmeny komutátora; d)rotorov dvojventilátorov MG112L s výmenou komutátora; a to u vozidiel ČKD typu KT8D5 a T6A5 v súlade s výrobnou dokumentáciou, vrátane dopravy do a z opravy. Podrobný rozsah opravy rotorov bez výmeny komutátora aj s výmenou komutátora je opísaný v súťažných podkladoch. V prílohe č. 1 Súťažných podkladov je návrh na plnenie kritérií na hodnotenie ponúk, kde je uvedená predpokladaná potreba opráv na tri roky.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov v zmysle § 46 zákona o verejnom obstarávaní pre zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpeku vo výške 4 500,00 EUR. Zábezpeka je poskytnutie bankovej záruky za uchádzača alebo zloženie finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v banke alebo v pobočke zahraničnej banky. Spôsob zloženia zábezpeky vyberie uchádzač z možností, ktoré sú podrobne opísané v súťažných podkladoch.