Vyhlásené obstarávanie

Nákup pohonných hmôt na palivové karty


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
182 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30163100-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
7. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2017
Miesto otvárania ponúk:
Miesto : zasadačka na 2. poschodí budovy Rektorátu verejného obstarávateľa na adrese verejného obstarávateľa
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk označených "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Termín a miesto otvárania ponúk verejný obstarávateľ oznámi uchádzačom najneskôr päť pracovných dni pred otváraním ponúk a zverejní v profile verejného obstarávateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt (PHM). Predpokladané množstvo odberu PHM ročne je: motorový benzín 14 000 l (liter) motorová nafta 33 000 l (liter) Predpokladaný počet palivových kariet na bezhotovostný nákup PHM je: 10 ks

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti doručenej na emailovú adresu kontaktnej osoby uvedenú v bode I.1) tejto Výzvy, v lehote uvedenej v bode IV.2.2.) tejto Výzvy. Súťažné podklady vrátane príloh bude verejný obstarávateľ poskytovať poštou na adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. V elektronickej podobe budú súťažné podklady zverejnené v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/1017 2. Verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom počas celého trvania verejného obstarávania priebežne sledovať webovú stránku Úradu pre verejné obstarávanie, časť Profil verejného obstarávateľa, adresa: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/1017 3. Komunikačným jazykom v tomto verejnom obstarávaní je zo strany verejného obstarávateľa slovenský jazyk, zo strany záujemcov a uchádzačov jazyk slovenský a český. 4. Žiadosť záujemcu o vysvetlenie v zmysle bodu 2.2 časti A súťažných podkladov musí byť doručená v súlade s § 114 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní dostatočne vopred. 5. Skupina dodávateľov nemusí vytvoriť určitú právnu formu, musí však stanoviť lídra skupiny dodávateľov. Všetci členovia takejto skupiny dodávateľov utvorenej na dodanie predmetu zákazky sú povinní udeliť plnomocenstvo jednému z členov skupiny dodávateľov konať v mene všetkých členov skupiny dodávateľov a prijímať pokyny v tomto verejnom obstarávaní ako aj konať v mene skupiny pre prípad prijatia ich ponuky, podpisu zmluvy a komunikácie/zodpovednosti v procese plnenia zmluvy. V prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov sa vyžaduje, aby skupina dodávateľov pred podpisom zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu, v ktorej budú jednoznačne stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto sa akou časťou bude podieľať na plnení zákazky, ako aj skutočnosť, že všetci členovia skupiny dodávateľov sú zaviazaní zo záväzkov voči verejnému obstarávateľovi spoločne a nerozdielne. 6. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto verejného obstarávania bude povinný poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzavretie Zmluvy, aby mohla byť uzavretá do 10 pracovných dní odo dňa, keď na jej uzavretie bol písomne vyzvaný.. 7. Uchádzač predkladá ponuku v písomnej - listinnej forme spôsobom uvedeným v časti A súťažných podkladov.