Vyhlásené obstarávanie

Materiálno-technologické vybavenie zberného dvora v obci Hubová


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hubová
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
164 266,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Marec 2018
Dátum otvárania ponúk:
23. Marec 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
EUROFORMES Group s.r.o., Vysokoškolákov 41, č.d. 2, 010 08 Žilina.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude jednokolové a na verejnom otváraní ponúk majú právo zúčastniť sa všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote predkladania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie materiálno-technologického vybavenia zberného dvora v obci Hubová. Zákazka je rozdelená na 5 častí (logických celkov): Logický celok č. 1: Traktor s príslušenstvom Kolesový traktor 1 ks Čelný nakladač montovaný na traktor 1 ks (100 % kompatibilný s kolesovým traktorom) Logický celok č. 2: Náves Náves s hydraulickou rukou a otočným drapákom 1 ks (100 % kompatibilný s traktorom uvedeným v časti 1) Logický celok č. 3: Mechanická úprava odpadu Štiepkovač drevnej hmoty 1 ks (schopný zapojenia do zadných ramien traktora uvedeného v časti 1) Logický celok č. 4: Váha Plošinová váha 1 ks Logický celok č. 5: Kontajnery Veľkokapacitný kontajner - 5 ks Nádrž na použitý olej - 2 ks Skladací skladovací kontajner - 1 ks Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.. Kolesový traktor 1 ks Čelný nakladač montovaný na traktor 1 ks (100 % kompatibilný s kolesovým traktorom) Podrobný opis a špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Náves s hydraulickou rukou a otočným drapákom 1 ks (100 % kompatibilný s traktorom uvedeným v časti 1) Podrobný opis a špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Štiepkovač drevnej hmoty 1 ks (schopný zapojenia do zadných ramien traktora uvedeného v časti 1) Podrobný opis a špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Plošinová váha 1 ks Podrobný opis a špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Veľkokapacitný kontajner - 5 ks Nádrž na použitý olej - 2 ks Skladací skladovací kontajner -1 ks Podrobný opis a špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní (VO) sa uskutočňuje podľa § 20 ods. 1 vo väzbe na § 187 ods. 8 zákona a v súlade so súťažnými podkladmi (SP). 2. Vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. 3. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto VO, bude povinný: a) uviesť údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaj o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia v súlade s § 41 ods. 3 zákona, v prípade, že uchádzač zabezpečuje realizáciu predmetu zákazky subdodávateľmi. Tieto údaje sa stanú prílohou č. 2 Zoznam subdodávateľov návrhu zmluvy, b) mať v registri partnerov verejného sektora zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade so zákonom, ak je to aplikovateľné. 5. Celá ponuka a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom (slovenskom) jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho (slovenského) jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 6. Dodávateľ (uchádzač) je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, uskutočnenými stavebnými prácami a poskytnutými službami kedykoľvek, počas platnosti a účinnosti Zmluvy. 7. Súťažné podklady a inú dokumentáciu v editovateľnom formáte potrebnú na vypracovanie ponuky je možné si vyžiadať na adrese umrianova@euroformes.eu 8. Ponuky sa predkladajú na adresu: EUROFORMES Group, s.r.o., Vysokoškolákov 41, č.d. 2, 010 08 Žilina v lehote predkladania ponúk ako je uvedené vyššie a spôsobom uvedeným v súťažných podkladoch. 9. Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené VO b) obstarávanie inovácií c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty