Vyhlásené obstarávanie

Nákup technológie pre zberný dvor v meste Hurbanovo – LC1


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Hurbanovo
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
134 318,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16700000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
17. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
30. September 2018
Miesto otvárania ponúk:
Miesto otvárania obálok: Elektronicky prostredníctvom EN EVOSERVIS a na adrese B&V Pro s.r.o., Družstevná 2, 831 04 Bratislava, zasadačka.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorí predložili ponuku v lehote. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka strojového vybavenia pre zberný dvor mesta Hurbanovo nasledovne: - Kolesový traktor s čelným nakladačom (1 ks) - Vlečka za traktor (1 ks) Súčasťou dodávky strojno-technologického zariadenia musí byť: osvedčenie o akosti a komplexnosti výrobku, prehlásenie o zhode, sprievodná technická dokumentácia,. Požiadavky na kontrolu a skúšanie. Predmetom zákazky je dodávka strojového vybavenia pre zberný dvor mesta Hurbanovo nasledovne: - Kolesový traktor s čelným nakladačom (1 ks) - Vlečka za traktor (1 ks) Súčasťou dodávky strojno-technologického zariadenia musí byť: osvedčenie o akosti a komplexnosti výrobku, prehlásenie o zhode, sprievodná technická dokumentácia,. Požiadavky na kontrolu a skúšanie: Súčasťou dodávky zmontovaných strojov a zariadení musí byť aj: Individuálne vyskúšanie - rozumie sa ním skúška stroja alebo zariadenia v rozsahu potrebnom na preverenie úplnosti a funkcie stroja alebo zariadenia a riadneho vykonania montáže. Individuálne vyskúšanie sa robí po montáži na chod naprázdno a má trvať 2 až 3 % montážneho času. Komplexné vyskúšanie - komplexným vyskúšaním dodávateľ preukazuje, že dodávka je kvalitná a je schopná skúšobnej prevádzky. V rámci komplexného vyskúšania technologických zariadení sa u prevádzkových súborov preukazuje hlavne istota chodu strojov a zariadení, bezpečnosť prevádzky, funkčná spoľahlivosť, ľahkosť, plynulosť a prístupnosť ovládania strojov a zariadení. Prípravou na komplexné vyskúšanie sa rozumejú spravidla také práce a skúšky, ktoré musia byť vykonané po individuálnom odskúšaní, aby súbor strojov a zariadení bol schopný komplexného vyskúšania. Pri príprave a počas uskutočňovania komplexných skúšok je povinný kupujúci spolupôsobiť. Kupujúci zaistí energie, suroviny a kvalifikovanú obsluhu a údržbu technologického zariadenia.

Doplňujúce informácie

A.Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení (ďalej len zákon o VO). B.Verejný obstarávateľ vykonáva uvedené verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk. C.Verejný obstarávateľ alebo zadávateľ zákazky umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom, ktoré sa nachádzajú na zriadenom úložisku Úradu pre verejné obstarávanie a EN EVOSERVIS. D.Komunikácia medzi zadávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať v slovenskom jazyku a prostredníctvom komunikačného rozhrania certifikovaného elektronického nástroja EN EVOSERVIS spôsobom uvedeným v súťažných podkladov. E.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených súťažných ponúk, ak budú v rozpore s finančnými možnosťami verejného obstarávateľa alebo predložené ponuky nebudú pre verejného obstarávateľa výhodné, F.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nerokovať a neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia podmienky, za ktorých sa zákazka verejného obstarávania vypísala. G. Z dôvodu obmedzeného počtu znakov v tomto odseku verejný obstarávateľ nie je schopný uviesť kompletné informácie. Podrobný popis podmienok účasti verejný obstarávateľ uviedol v súťažných podkladov. H. Verejný obstarávateľ neuplatňuje požiadavku Zábezpeky v súťažnej ponuke uchádzača. I. Verejné obstarávanie je taktiež zamerané na sociálne aspekty, t.j. verejný obstarávateľ vyžaduje preukázanie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 ZVO v plnom rozsahu a to najmä § 32 ods. 1 písm. b), f), g) a h) ZVO, predloženie čestného prehlásenia uchádzača k zohľadneniu záväzkov týkajúcich sa ochrany zamestnanosti, a pracovných podmienok a ďalšie podmienky. Podrobnejšie viď. súťažné podklady.