Vyhlásené obstarávanie

Strojové vybavenie zberného dvora v obci Iža


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Iža
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
208 492,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
18. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
30. September 2018
Miesto otvárania ponúk:
MP Profit PB, s r.o., Podzámska 34/A, 940 02 Nové Zámky, 1. poschodie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk sú uvedené v bode 24.3. Súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie nasledovnej techniky: Časť 1 Logický celok č. 1: Kolesový traktor s príslušenstvom Časť 2 Logický celok č. 2: Šmykom riadený nakladač Časť 3 Logický celok č. 3: Kontajnery Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.. Predmetom časti 1 - logického celku č. 1 je nasledovná technika: - Kolesový traktor -1 ks - Čelný nakladač - 1 ks - Štiepkovač drevnej hmoty - 1 ks - Hydraulická ruka zadná na manipuláciu s odpadom - 1 ks - Traktorový nosič kontajnerov - hákový - 1 ks Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.Predmetom časti 2 - logického celku č. 2 sú nasledovné zariadenia: - Šmykom riadený nakladač - 1 ks - Drviaca lyžica - 1 ks Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.Predmetom časti 3 - logického celku č. 3 sú kontajnery - 8 ks. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený, úplný, priamy a bezplatný prístup k súťažným podkladom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4280. Záujemca si môže súťažné podklady vyžiadať písomne poštou, kuriérom alebo osobne na kontaktnej adrese: MP Profit PB, s.r.o., Podzámska 34/A, 940 02 Nové Zámky alebo e-mailom na adrese: katarina.szazova@mpprofit.sk. Odporúčame záujemcom, ktorí si stiahnu súťažné podklady z profilu, aby poslali na emailovú adresu: katarina.szazova@mpprofit.sk žiadosť o registráciu záujemcu vo VO. 2. Verejný obstarávateľ neposkytuje na plnenie predmetu zmluvy preddavok. 3. Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje. 4. V rámci tohto verejného obstarávania sa uplatňuje aspekt zeleného verejného obstarávania vo forme osobitných podmienok plnenia zmluvy v zmysle § 42 ods. 12 zákona o VO. Predávajúci je povinný na požiadanie vykonať spätný odber, recykláciu alebo opätovné použitie obalov, ktoré sú súčasťou dodania tovarov v záujme rešpektovania princípov zeleného verejného obstarávania. Predávajúci preukáže splnenie zmluvnej podmienky podľa prvej vety tohto bodu preukázaním vážených lístkov alebo iným relevantným dokladom. Pri nesplnení zmluvnej podmienky je kupujúci oprávnený požadovať od predávajúceho zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 500,00 EUR/logický celok. 5. Zmluva nadobúda platnosť dňom podpísania oboma zmluvnými stranami. Zmluva nadobudne účinnosť po splnení odkladacej podmienky účinnosti zmluvy, ktorou bude schválenie zákazky v rámci kontroly príslušného verejného obstarávania Poskytovateľom NFP, t.j. doručenie správy z finančnej kontroly príslušného verejného obstarávania Kupujúcemu. Kupujúci má právo odstúpiť od zmluvy bez udania iného dôvodu v nadväznosti na doručenie správy z finančnej kontroly príslušného verejného obstarávania, ktorou Poskytovateľ NFP neschváli predmetné verejné obstarávanie. 6. Upozorňujeme uchádzačov, že zákon 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a o doplnení niektorých zákonov nadobudol účinnosť od 1. februára 2017, ktorým sa novelizuje zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Verejný obstarávateľ nesmie v zmysle § 11 zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 7. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.