Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia rádiovej siete mestskej polície z analógovej na digitálnu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
16 660,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32344210-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. Máj 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Máj 2018
Dátum otvárania ponúk:
28. Máj 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 60

Opis obstarávania

Predmet podlimitnej zákazky je v súlade s § 3 ods. 2 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon) zákazka na dodávku technológie a jej inštaláciu s predmetom podrobne vymedzeným v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia rádiovej siete Mestskej polície Žilina z analógovej na digitálnu vrátane naprogramovania softwaru rádiovej siete, vykonaním odbornej prehliadky digitálnej rádiovej siete pred jej uvedením do prevádzky a komplexného zaškolenia zamestnancov. Súčasťou predmetu zákazky je vypracovanie projektu Rádiovej digitálnej stanice Mestskej polície Žilina a zabezpečenie vydania povolenia na prevádzkovanie rádiových zariadení na Úrade pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, resp. jej častí tvorí časť B. Opis predmetu zákazky, časť súťažných podkladov G. Zadaníe Výkaz Výmer (pre správne ocenie je nevyhnutné zúčastniť sa obhliadky viď bod 12 SP) a D. Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky týchto SP. Pri identifikácii konkrétneho typu materiálu (výrobku) alebo materiálu (výrobku) konkrétneho výrobcu, verejný obstarávateľ umožňuje nahradiť takýto materiál (výrobok) ekvivalentným materiálom (výrobkom), ktorý spĺňa požadované funkčné charakteristiky. V takomto prípade je potrebné upraviť položku vo formulári Výkaz výmer.

Doplňujúce informácie

Pracovný čas verejného obstarávateľa je v pracovných dňoch v čase od 800 hod. do 1400 hod. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením o vyhlásení verejného obstarávania a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/202016 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. Súťažné podklady si možno stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa so zaslaním informácie na adresu: katarina.zahradnikova@zilina.sk s uvedením kontaktných údajov alebo na základe žiadosti budú zaslané príp. osobne v pracovných dňoch od 8:00 do 14:00. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 18 zákona o VO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 57. Ďalšie postupy, lehoty, povinnosti a informácie, týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní a súvisiacimi platnými predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania.