Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie technického vybavenia do zberného dvora v obci Sirk


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Sirk
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
137 492,83
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Júl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
6. August 2018
Dátum otvárania ponúk:
6. August 2018
Ponuka musí platiť do:
31. August 2019
Miesto otvárania ponúk:
Premier Consulting EU, s.r.o. Hadovská cesta 870 Komárno 945 01
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka technického vybavenia na podporu triedeného zberu KO Obce Sirk. Predmet zákazky sa člení na časti: časť č. 1: Kolesový traktor, Čelný nakladač, Traktorový vyklápací náves, Hydraulická ruka na náves, Hákový nosič kontajnerov, Drvič drevnej hmoty nesený; časť č. 2: Kontajnery Podrobná technická špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je dodávka technického vybavenia na podporu triedeného zberu KO Obce Sirk. Predmet zákazky sa člení na časti: časť č. 1: Kolesový traktor, Čelný nakladač, Traktorový vyklápací náves, Hydraulická ruka na náves, Hákový nosič kontajnerov, Drvič drevnej hmoty nesený; Podrobná technická špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodávka technického vybavenia na podporu triedeného zberu KO Obce Sirk. Predmet zákazky sa člení na časti: časť č. 2: Kontajnery Podrobná technická špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ súťažné podklady uchádzačom nezasiela. Všetky súťažné podklady a podklady potrebné na prípravu ponuky sú neobmedzene, verejne dostupné v profile verejného obstarávateľa, ktorý je vedený na www.uvo.gov.sk: a na stránke: http://voarchiv.eu/files/279-8aa3ef4063/ 2. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED""), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní o predloženie dokladov nahradených JED-om. 3. Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla UVO na: http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html. Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na: http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt/záujemcu/uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. 4. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov, súvisiacich s touto výzvou znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi.