Vyhlásené obstarávanie

Technické vybavenie kompostárne v obci Zbojné Zbojné na zhodnocovanie BRKO


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Zbojné
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
107 258,51
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Júl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
10. August 2018
Dátum otvárania ponúk:
10. August 2018
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2019
Miesto otvárania ponúk:
URPÍN CITY RESIDENCE, Cikkerova 5, 974 01 Banská Bystrica, zasadačka 1.poschodie v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie technológie na vybavenie a spracovanie odpadu v rámci zberného dvora pre obec Zbojné. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je dodanie: kolesový traktor- 1 kus čelný nakladač- 1 kus multilopata s pridržiavačom- 1 kus lopata s kovanými šroubovanými zubami- 1 kus paletizačné vidle- 1 kus štiepkovač za traktor- 1 kus mulčovač so zberným košom- 1 kus Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie: jednonápravový nákladný príves za traktor - 1 kus. Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie: prekopávač kompostu ťahaný traktorom - 1 kus. Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie: preosievač kompostu - 1 kus. Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie: prenosná elektrocentrála 3 -fázová - 1 kus kalové ponorné čerpadlo s plavákom- 1 kus. Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie: teplomer pre meranie teploty kompostu - 1 kus vlhkomer pre meranie vlkosti kompostu - 1 kus. Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie: kontajner - 100 kusov. Bližšie informácie a špecifikácie je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať písomne na e-mailovej adrese obstaravam@gmail.com. Súťažné podklady sa poskytujú výlučne v elektronickej forme na e-mailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 2. Každého záujemcu informujeme, že súťažné podklady sú k dispozícii v profile verejného obstarávateľa a sú prístupné bez obmedzenia. Všetky prípadné opravy a/alebo odpovede na žiadosti o vysvetlenie budú zverejnené tamtiež. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa na základe § 187 ods. 8 zákona uskutoční písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky alebo kombináciou uvedených spôsobov, pričom pod pojmom elektronicky resp. v elektronickej podobe sa rozumie komunikácia uskutočňovaná prostredníctvom e-mailu. 4. Kúpna cena (každej časti) bude splatná do 60 dní odo dňa vystavenia faktúry. 5.Výsledkom verejnej súťaže bude Kúpna zmluva (pre každú časť samostatne). 6. Kúpna zmluva (pre každú časť) nadobudne účinnosť: a) dôjde k uzavretiu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku medzi príslušným poskytovateľom pomoci, v ktorého zastúpení koná sprostredkovateľský orgán a príjemcom pomoci, ktorým sa má stať verejný obstarávateľ, a to na základe jeho žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku predloženej v rámci výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok a b) dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia v súlade s ust. § 47a Obchodného zákonníka a c) po kompletnom administratívnom schválení procesu verejného obstarávania, z ktorého Predmet plnenia vzišiel. Všetky tieto podmienky musia byť splnené kumulatívne. 7. Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje na žiadnu z častí. 8. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 9. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.