Vyhlásené obstarávanie

CSS Horelica Čadca, stavebné úpravy - zateplenie obvodového a strešného plášťa, sanácia balkónov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
543 128,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. August 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
1. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Žilinský samosprávny kraj, Komenského 48, 011 09 Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Informácia o oprávnených osobách a otváraní ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch, bod 23.2.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky CSS Horelica, Čadca, stavebné úpravy - zateplenie obvodového a strešného plášťa, sanácia balkónov sú stavebné úpravy - zateplenie obvodových stien, výťahových šácht, atiky, strešného plášťa, zateplenie stropu nad nevykurovanými priestormi suterénu a stropu pod výťahovou šachtou, položenie novej krytiny na strechách, výmena častí výplňových konštrukcií, oprava dlažieb, sanácia balkónov a rekonštrukcia bleskozvodu na objektoch A a C v CSS Horelica v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok.. Predmetom zákazky sú stavebné úpravy - zateplenie obvodových stien, výťahových šácht, atiky, strešného plášťa, zateplenie stropu nad nevykurovanými priestormi suterénu a stropu pod výťahovou šachtou, položenie novej krytiny na strechách, výmena častí výplňových konštrukcií, oprava dlažieb, sanácia balkónov a rekonštrukcia bleskozvodu na objektoch A a C v CSS Horelica v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok Stavebné úpravy budú predstavovať: Výkopové práce Zateplenie pavilón A Zateplenie pavilón C Zateplenie strešného plášťa pavilón A Zateplenie strešného plášťa pavilón C Zateplenie strešného plášťa - bezbariérový prestrešený vstup Zateplenie stropnej konštrukcie Výmena výplňových konštrukcií pavilón A Výmena výplňových konštrukcií pavilón C Sanácia balkónov Maľby Nátery Ostatné a súvisiace práce Rekonštrukcia bleskozvodu Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.evo.gov.sk. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a hardvér výpočtovej techniky z ktorej bude odosielať súťažné podklady, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady, technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO v časti Príručky a odporúčania pre systém EVO (http://www.uvo.gov.sk) 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 4. Verejný obstarávateľ sa v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53. 5. Verejný obstarávateľ odporúča vykonať obhliadku miesta poskytovania služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 14. 6. Úspešný uchádzač najneskôr v čase uzavretia Kúpnej zmluvy uvedie údaje o všetkých známych subdodávateľoch v súlade s § 41, ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 5 000 Eur. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch v bode č. 16.