Vyhlásené obstarávanie

Mostný objekt Trieda KVP – Moskovská trieda - rekonštrukcia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 817 647,44
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221111-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Október 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
30. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2019
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Košice, Magistrát mesta Košice. Trieda SNP 48/A, Košice, blok E, 1.posch., miestnosť č. 119.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý oprávnený uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Uskutočnenie stavebných prác na rekonštrukcii mostného objektu, na jeho súčastiach (príslušenstve) a na dotknutých (súvisiacich) zariadeniach vrátane ochrany spodnej stavby, odvodnenia, dopravného značenia, terénnych úprav, súvisiacich dodávok stavebných výrobkov/materiálov s ich dopravou na miesto použitia a služieb, a. i. podľa dokumentácie na stavebné povolenie v podrobnostiach realizačného projektu stavby Mostný objekt Trieda KVP Moskovská trieda - rekonštrukcia v rozsahu podľa návrhu zmluvy o dielo a jej príloh. Členenie - stavebné objekty: SO 201-00 Rekonštrukcia mosta SO 600-00 Demontáž a dočasné ukotvenie trolejového vedenia SO 601-00 Preložka trolejového vedenia SO 602-00 Preložka napájacích a spätných káblov DPMK SO 603-00 Preložka verejného osvetlenia SO 604-00 Preložka optického kábla SWAN SO 605-00 Opatrenia v zóne trolejového vedenia. rozmery - dĺžka premostenia: 81,10 m, šírka vozovky medzi obrubníkmi: 15,25 m, obojstranné chodníky šírky: 4,10 m, druh komunikácie na moste: miestna komunikácia, Moskovská ulica, kategória MZ 14,5, funkčná trieda B2, celkové množstvo je podrobne vymedzené v prílohe č. 2 návrhu zmluvy o dielo.

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcom alebo uchádzačom sa bude uskutočňovať v slovenskom jazyku. 2. Súťažné podklady budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa (vo formáte pdf, okrem projektovej dokumentácie) pod príslušným názvom zákazky. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní ako je žiadosť o vysvetlenie podmienok účasti a ponúk, vysvetlenie podmienok účasti a ponúk a predkladanie ponúk, vysvetľovanie ponúk sa bude uskutočňovať písomne prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona. Určený informačný systém verejným obstarávateľom na komunikáciu v tomto verejnom obstarávaní je systém JOSEPHINE a je prístupný na webovej stránke: https://josephine.proebiz.com/sk/. Záujemca v prípade záujmu o účasť v tomto verejnom obstarávaní sa musí zaregistrovať v uvedenom informačnom systéme (uviesť identifikačné údaje a potvrdiť svoju identifikáciu prostredníctvom systému a svojich uvedených údajov) ak už nie je v systéme zaregistrovaný. Podrobný návod na použitie informačného systému vrátane potrebného technického vybavenia je na uvedenej stránke. 3. Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ods. 1 písm. d) zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) cit. zákona: Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 4. V súlade s § 56 ods. 12 zákona si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 ods.8, 10 a 11 na viac ako 10 pracovných dní. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.