Vyhlásené obstarávanie

Nákup kompostérov na predchádzanie vzniku BRKO produkovaného v domácnostiach


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Hnúšťa
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
94 759,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39234000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
8. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
PANEURO INVEST & CONSULTING s.r.o., Záhradnícka 7, 811 08 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Komisia overí neporušenosť ponuky a zverejní obchodné mená, sídla, miesta podnikania alebo adresy pobytov všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 21

Opis obstarávania

Nákup kompostérov na predchádzanie vzniku BRKO produkovaného v domácnostiach pre mesto Hnúsťa. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Dodanie kompostérov na zber BRKO produkovaného v domácnostiach pre objem 1 000 l a kompostérov na zber BRKO vzniknutého pri údržbe zelene na pozemkoch vo vlastníctve oprávneného žiadateľa projektu, t.j. mesta Hnúšťa pre objem 1 500 l. Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.Celá ponuka a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom (slovenskom) jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho (slovenského) jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 2.V prípade, ak záujemca alebo uchádzač nemá sídlo v Slovenskej republike verejný obstarávateľ uzná aj ekvivalentné doklady/osvedčenia vydané podľa právnych predpisov platných v krajine pôvodu alebo v krajine sídla uchádzača. 3.Odporúčame všetkým záujemcom, ktorí si prevezmú súťažné podklady z Profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby verejného obstarávateľa a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby uvedenej v tomto Oznámení v bode I.1). 4.Dokumenty, ktoré je povinný verejný obstarávateľ zverejniť podľa § 64 zákona č.343/20145 Z. z. o verejnom obstarávaní budú zverejnené v Profile verejného obstarávateľa na internetovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 5.Záujemcovia môžu požiadať o súťažné podklady na kontaktnom mieste uvedenom v bode I.1) tohto oznámenia v termíne uvedenom v bode IV.2.2 tohto oznámenia. Súťažné podklady budú záujemcom odosielané len v elektronickej podobe. 6.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 18 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní. 7.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 57 ako aj použiť postup podľa § 116 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní. 8.Ďalšie postupy, lehoty, povinnosti a informácie, týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a súvisiacimi platnými predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania ! 9.k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť Uchádzačom predkladané doklady musia byť v rovnakej, alebo ekvivalentnej forme podľa uvedenej požiadavky verejného obstarávateľa, pričom z týchto dokladov preukazujúcich spôsobilosť podľa § 34 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní musí byť zrejmé splnenie minimálnych úrovní požadovaných verejným obstarávateľom a rovnako musí byť zrejmé, že preukazovanie sa týka osoby uchádzača.