Vyhlásené obstarávanie

Umývačka riadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
40 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39713100-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. November 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
28. November 2014
Dátum otvárania ponúk:
28. November 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto otvárania ponúk: Ministerstvo obrany Slovenskej republiky, Akvizičná agentúra, Kutuzovova 8, 832 47 Bratislava, Budova č. 151 (hlavná), prízemie, miestnosť č.B.5
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Kúpa a dodanie umývačky riadu určenej pre potreby MO SR a OS SR. Predmet zákazky zahŕňa aj komplexné zabezpečenie služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miesta dodania a vstupného zaškolenia obsluhy v mieste dodania v nevyhnutnom rozsahu.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady záujemcom na základe žiadosti. Žiadosť o súťažné podklady musí byť vyhotovená v písomnej forme v slovenskom jazyku, a doručená verejnému obstarávateľovi v lehote na príijmanie žiadosti o súťažné podklady na adresu uvedenú v bode I.1. tejto výzvy. Ak bude žiadosť o súťažné podklady doručená elektronickými komunikačnými prostriedkami, musí záujemca o súťažné podklady doručiť žiadosť do troch dní od odoslania žiadosti elektronickými prostriedkami prostredníctvom kuriéra, pošty, alebo osobne. V žiadosti o súťažné podklady záujemca okrem iného uvedie svoju presnú adresu, meno kontaktnej osoby, ako aj telefonický a e-mailový kontakt. Súťažné podklady verejný obstarávateľ poskytne záujemcom poštou, alebo na požiadanie elektronickou formou prostredníctvom e-mailu. 2) Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať len v slovenskom jazyku a spôsobom, ktorý zabezpečí úplnosť a obsah údajov uvedených v ponuke a v žiadosti o účasť a zaručí ochranu dôverných a osobných údajov uvedených v týchto dokumentoch. 3) Doklady a dokumenty tvoriace obsah ponuky, požadované v súťažných podkladoch, musia byť v ponuke predložené ako originály, alebo úradne overené kópie týchto dokumentov, pokiaľ nie je určené inak. Ak uchádzač nemá sídlo v Slovenskej republike, predloží ekvivalentný doklad vydaný orgánom zriadeným v krajine jeho pôvodu v origináli, alebo úradne overenej kópii s jeho úradným prekladom do slovenského jazyka. 4) Výsledkom súťaže bude uzatvorenie Kúpnej zmluvy podľa možností, potrieb a vyčlenených finančných prostriedkov rezortu Ministerstva obrany SR. 5) V prípade, že ponuka úspešného uchádzača prevýši predpokladanú hodnotu zákazky, verejný obstarávateľ má právo danú ponuku neprijať.