Vyhlásené obstarávanie

Poskytnutie poisťovacích služieb na 3 roky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská agentúra životného prostredia
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
136 468,35
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
66510000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Január 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Január 2019
Dátum otvárania ponúk:
31. Január 2019
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2019
Miesto otvárania ponúk:
v zasadačke na 2. poschodí budovy SAŽP, Tajovského 28, 975 90 Banská Bystrica,. Slovensko v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie poisťovacích služieb (poistenie majetku, poistenie zodpovednosti za škodu a cestovné poistenie, poistenie zoodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou MV a havarijné poistenie MV) na 3 roky (36 mesiacov). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Poistenie majetku, poistenie zodpovednosti za škodu a cestovné poistenie. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Poistenie zoodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla a havarijné poistenie motorových vozidiel. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom jazyku. 2.Súťaž sa realizuje ako elektronická cez portál EVO na https://www.uvo.gov.sk/ a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. Na účasť v súťaži je potrebné si preštudovať potrebné príručky k systému EVO v zmysle usmernení na portáli: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne elektronicky prostredníctvom EVO. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. 3. Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii v priestore zákazky na Profile verejného obstarávateľa podľa bodu I.3)KOMUNIKÁCIA Tejto Výzvy na predkladanie ponúk. 4. V prípade, že pred vytvorením príslušného podania - ponuky, používateľ nie je prihlásený do IS UVO, je potrebné sa prihlásiť. Pre podanie ponuky je potrebné, aby prihlásený používateľ bol už registrovaný pre hospodársky subjekt, za ktorý chce podať príslušnú žiadosť. 5. Na každú časť predmetu zákazky bude uzatvorená samostatná Rámcová dohoda. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie,nie je obstarávanie inovácií, ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 6.Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje na žiadnu časť tejto zákazky. 7. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.