Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia pre stavbu: „Stavebná obnova hlavnej budovy a budovy chemických laboratórií SPŠ Samuela Mikovíniho v Banskej Štiavnici“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná priemyselná škola Samuela Mikovíniho
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
66 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Október 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Október 2019
Dátum otvárania ponúk:
28. Október 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je vypracovanie a dodanie prípravnej dokumentácie a projektovej dokumentácie na stavebné povolenie s náležitosťami dokumentácie na realizáciu stavby (DSP s DRS) zahŕňajúcej inžiniersku činnosť (IČ) a odborný autorský dozor pre projekt s názvom: Projektová dokumentácia pre stavbu: Stavebná obnova hlavnej budovy a budovy chemických laboratórií SPŠ Samuela Mikovíniho v Banskej Štiavnici. Súčasťou predmetu zákazky je vypracovanie návrhu na reštaurovanie v rozsahu rozhodnutí KPÚ Banská Bystrica číslo konania KPUBB-2019/15802-3/56891/GRE a KPUBB-2019/15805-4/56900/GRE. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v prílohách tejto Výzvy. Konkrétne v Prílohe č.1 Výzvy Špecifikácia ceny, v Prílohe č. 2 Výzvy Špecifikácia ceny - odborný autorský dozor , v Prílohe č. 3 Výzvy Návrh zmluvy o dielo , v Prílohe č. 4 Výzvy Návrh mandátnej zmluvy, Príloha č. 5 Výzvy Rozhodnutie KPÚ Banská Bystrica - okná hlavná budova, v Prílohe č. 6 Výzvy Rozhodnutie KPÚ Banská Bystrica - okná laboratóriá. Uchádzač predložením ponuky zároveň vyjadruje súhlas so zmluvnými podmienkami, ktoré verejný obstarávateľ uviedol v prílohách č. 3 a č. 4 tejto Výzvy. Predmet zákazky bude financovaný z rozpočtových prostriedkov verejného obstarávateľa určených na tento účel.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy sa nejedná o zelené obstarávanie.