Vyhlásené obstarávanie

KRAJSKÉ KULTÚRNE STREDISKO V ŽILINE -STAVEBNÉ ÚPRAVY MAKOVICKÉHO DOMU – ÚPRAVA OBVODOVÉHO PLÁŠŤA, VÝMENA OKIEN A DVERÍ, KANALIZÁCIA – II. ETAPA


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
118 163,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212300-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. Október 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
7. November 2019
Dátum otvárania ponúk:
7. November 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Budova je národnou kultúrnou pamiatkou a v súčasnosti sa v nej nachádzajú kancelárie Krajského kultúrneho strediska a Považskej hvezdárne. V objekte sa konajú kultúrne akcie, prednášky a výstavy. Objekt prechádza postupnou rekonštrukciou, v predchádzajúcich etapách boli zrealizované opatrenia zamedzujúce vlhnutiu muriva, boli vymenené repliky pôvodných historických okien a dverí, zateplená strecha, prebehla rekonštrukcia fasády v zmysle požiadaviek KPÚ Žilina. Predmetom tejto zákazky je úprava starého kanalizačného systému spojeného s komplexnou rekonštrukciou hygienických zariadení v budove objektu, vytvorením kuchynského kúta, sprchy a bezbariérového hygienického zariadenia na prízemí spolu s vytvorením bočného vstupu pre osoby so zníženou pohyblivosťou. Budú vymenené protipožiarne dvere z dôvodu ich opotrebenia, výmena dlažieb na chodbách, výmena linoleových podláh, vzduchotechnika do podkrovnej miestnosti a obnova schodiska v zmysle požiadaviek KPÚ Žilina. Dôležité upozornenie: Ide o národnú kultúrnu pamiatku a tak všetky činnosti, materiály, prvky a ich umiestnenie musia byť vopred odsúhlasené s KPÚ v Žiline. Zhotoviteľ je povinný dodržať podmienky pre výstavbu stanovené v návrhu zmluvy o dielo a rozhodnutia KPÚZA -2019/9124-3/28698/MAG z 15.4.2019, stavebné práce je nutné realizovať aj počas víkendov / soboty a nedele/. Do ceny diela je potrebné zahrnúť všetky náklady spojené s výkonom realizácie prác : ako napr. zariadenie staveniska, bezpečnostné opatrenia na stavenisku, prípadné vytýčenie IS, všetky potrebné bezpečnostné opatrenia, zabezpečenie ochranných odevov a predmetov, záber verejného priestranstva, vjazd a prístup k stavbe motorovými vozidlami, parkovanie stavebných a osobných automobilov pred objektom, nakoľko objekt sa nachádza v pešej zóne mesta Žilina.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky postupom podľa §117 ZVO sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom IS EVO na www.uvo.gov.sk. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v IS EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a hardvér výpočtovej techniky z ktorej bude odosielať súťažné podklady, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady, technické vybavenie a odborné ovládanie IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie IS EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO (http://www.uvo.gov.sk). Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady budú sprístupnené záujemcom v IS EVO. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do IS EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami ZVO. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy,nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. 4. V elektronicky podanej ponuke sa predkladajú naskenované kópie originálnych dokladov. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy predloží originály požadovaných dokladov alebo úradne overené kópie originálnych dokladov. 5.Odôvodnenie nerozdelenia zákazky: Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu zabezpečenia kontinuity výstavby. Dôležité upozornenie: Ide o národnú kultúrnu pamiatku a tak všetky činnosti, materiály, prvky a ich umiestnenie musia byť vopred odsúhlasené s KPÚ v Žiline. Zhotoviteľ je povinný dodržať podmienky pre výstavbu stanovené v návrhu zmluvy o dielo a rozhodnutia KPÚZA -2019/9124-3/28698/MAG z 15.4.2019, stavebné práce je nutné realizovať aj počas víkendov / soboty a nedele/. Do ceny diela je potrebné zahrnúť všetky náklady spojené s výkonom realizácie prác : ako napr. zariadenie staveniska, bezpečnostné opatrenia na stavenisku, prípadné vytýčenie IS, všetky potrebné bezpečnostné opatrenia, zabezpečenie ochranných odevov a predmetov, záber verejného priestranstva, vjazd a prístup k stavbe motorovými vozidlami, parkovanie stavebných a osobných automobilov pred objektom, nakoľko objekt sa nachádza v pešej zóne mesta Žilina.