Vyhlásené obstarávanie

Vybavenie učební a školskej knižnice v Základnej škole Gelnica


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Gelnica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
120 534,05
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39160000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Jún 2020
Dátum otvárania ponúk:
19. Jún 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad, Banícke námestie 4, 056 01 Gelnica.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vybavenie učební a školskej knižnice v Základnej škole Gelnica

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je materiálno technické vybavenie odborných učební základnej školy a školskej knižnice, konkrétne dodávka vyšpecifikovaného vnútorného vybavenia učební, rozdelená na tri samostatné časti v závislosti od ich využitia ako aj ich konečného umiestnenia v nasledovnom rozsahu: Časť 1: Didaktické pomôcky pre polytechnickú a prírodovednú učebňu Časť 2: Technické a technologické vybavenie učební a školskej knižnice vrátane softvéru Časť 3: Obstaranie nábytku do odborných učební a školskej knižnice. Predmetom zákazky je vybavenie odborných učební základnej školy didaktickými pomôckami. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je vybavenie odborných učební základnej školy technickým a technologickým vybavením učební a školskej knižnice vrátane softvéru . Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je vybavenie odborných učební základnej školy školským nábytkom. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe, súťažné podklady sú prístupné v systéme IS EVO. Doklady a dokumenty požadované vo výzve na predkladanie ponúk a podľa týchto súťažných podkladov, sú všetky predkladané v systéme EVO elektronicky. Pre splnenie podmienok komunikácie v systéme EVO je potrebné aby každý záujemca, ktorý prejaví záujem o účasť vo verejnom obstarávaní si riadne preštudoval príručky verejne prístupné na stránke: http://www.uvo.gov.sk/zaujemcauchadzac/portal-systemu-evo-/prirucky-a-odporucania-pre-system-evo-5f7.html,