Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia strechy telocvične so zateplením a výmenou zvodov, energetická úspora telocvične a rekonštrukcia podhľadu a podlahy v telocvični


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola Juraja Ribaya Partizánska cesta 76, Bánovce nad Bebravou
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
287 558,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. November 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
14. December 2015
Dátum otvárania ponúk:
14. December 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
EkoAuris, s.r.o., Kúpeľná 3, 080 01 Prešov
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Pri obhliadke objektu telocvične Strednej odbornej školy Juraja Ribaya bolo zistené, že konštrukčné prvky - výplne otvorov, strecha a podhľad sú v zlom technickom stave , ktorý je nebezpečný až zdravie ohrozujúci a na prevádzku a údržbu veľmi náročný. Objekt telocvične je v plnej prevádzke, prebieha tu vyučovací proces, kde je zvýšený pohyb žiakov, ale technický stav týchto konštrukčných prvkov si vyžaduje kompletnú obnovu. Škola iniciatívne svojpomocne lokálne opravovala najviac poškodené miesta, ale v súčasnosti je stav už neudržateľný a lokálne opravy už nestačia, je nutné realizovať kompletnú obnovu telocvične skôr ako dôjde k zraneniu osôb pohybujúcich sa v tejto časti budovy. Kompletnú modernizáciu budovy je nutné riešiť z hľadiska technického, tepelno-technického, ekonomického ako aj estetického.

Doplňujúce informácie

1.Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať doručením písomnej žiadosti o ich poskytnutie doručenej elektronicky na e-mailovú adresu kontaktnej osoby na adrese dzuppa@ekoauris.sk. Žiadosť musí obsahovať identifikáciu verejného obstarávateľa, vyhláseného verejného obstarávania v rámci ktorého žiada poskytnutie súťažných podkladov, identifikáciu záujemcu a jeho kontaktné údaje. Doplnenie žiadosti doručením v listinnej forme sa nevyžaduje. Súťažné podklady sú zároveň uverejnené v profile verejného obstarávateľa. 2.Verejný obstarávateľ bude v profile zverejňovať všetky odpovede na doručené žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov, ktoré zároveň doručí všetkým známym záujemcom a v prípade doplnenia súťažných podkladov zverejní v profile aj znenie rozsahu ich doplnenia. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania 3.V prípade predkladania ponuky skupiny dodávateľov musí byť súčasťou ponuky aj osobitné písomné splnomocnenie pre člena skupiny dodávateľov, ktorý má právnu subjektivitu, na komunikáciu s verejným obstarávateľom v mene skupiny dodávateľov a právne úkony v mene skupiny dodávateľov v rámci celého procesu verejného obstarávania. Úkony splnomocneného zástupcu za skupinu dodávateľov budú voči verejnému obstarávateľovi záväzné. Písomné splnomocnenie musí byť podpísané všetkými členmi skupiny dodávateľov a predložené ako originál alebo overená kópia. 4.V prípade osobného doručovania sa odporúča vopred oznámiť zámer doručenia dokumentov, dokladov, ponuky osobne a to formou danej informácie telefonicky kontaktnej osobe určenej v časti I.1 tohto Oznámenia, všetko pre účel zabezpečenia prítomnosti oprávnenej kontaktnej osoby na preberanie doručovaných dokumentov. 5.Pre potreby podania žiadosti o vysvetlenie a inej komunikácie sa odporúča využiť elektronickú poštu. 6.Ak súťažné podklady, projektová dokumentácie, alebo iné dokumenty poskytnuté v rámci tohto verejného obstarávania obsahujú odvolávku na konkrétnu značku, konkrétneho výrobcu alebo konkrétny výrobok, verejný obstarávateľ umožňuje predloženie ekvivalentu, za podmienky, že ekvivalent spĺňa požadované technické parametre a špecifikáciu v rovnakom, alebo vyššom rozsahu. 7. S úspešným uchádzačom bude uzatvorená zmluva o dielo podľa § 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Z. z. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov. Zmluvné podmienky sa budú riadiť Zmluvnými podmienky na výstavbu pre stavebné a inžinierske diela projektované objednávateľom, (žltá kniha) Prvé vydanie 1999, vydané Medzinárodnou federáciou konzultačných inžinierov (FIDIC), slovenský preklad, SACE 2008.