Vyhlásené obstarávanie

Verejné osvetlenie na Krpeľnej a Štúrovej ulici,Detva


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Detva
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
193 525,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45316100-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Júl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
4. August 2017
Dátum otvárania ponúk:
4. August 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
zasadačka Mestského úradu Detva, Tajovského č.7, 962 12 Detva
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk označených ako Ostatné nie je verejné. Na otváraní ponúk označených ako kritéria sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku a jeho ponuka nebola vylúčená.Termín otvárania obálok označených ako Kritériá bude zverejnený podľa § 52 ods. 1 ZVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 150

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia jestvujúceho verejného osvetlenia na ulici Krpeľná a Štúrova v Detve, výstavba nových stožiarov verejného osvetlenia s využitím pôvodných svietidiel a predlžovacích konzol za účelom zlepšenia topológie a zefektívnenia osvetľovacej sústavy a to v súlade s projektovou dokumentáciou a v rozsahu rozpočtu (výkazu výmer) stavby. Predmetom zákazky je rekonštrukcia jestvujúceho verejného osvetlenia na ulici Krpeľná a Štúrova v Detve - zrušenie starej sústavy, demontáž svietidiel, vybudovanie novej osvetľovacej sústavy tak, aby sa dosiahlo splnenie technických noriem na osvetlenie komunikácii, bezpečnosti, krytia a iných požiadaviek týkajúcich sa elektrických častí sústavy, v súlade s projektovou dokumentáciou a v rozsahu rozpočtu (výkazu výmer) stavby.

Doplňujúce informácie

Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: predmet zákazky nie je rozdelený na časti, pretože potreba koordinácie jednotlivých častí by mohla predstavovať vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. Verejný obstarávateľ plní všetky povinnosti týkajúce sa zverejňovania dokumentov a informácií o tomto verejnom obstarávaní v profile VO zriadenom na webovom sídle Úradu v elektronickom úložisku ako osobitnej časti Vestníka verejného obstarávania. I napriek povinností, ktoré si bude verejný obstarávateľ plniť pri zverejňovaní informácii a dokumentov v profile VO, verejný obstarávateľ odporúča všetkým uchádzačom/ záujemcom , ktorí si stiahli súťažné podklady a Výzvu z profilu, aby túto skutočnosť oznámili e-mailom na kontaktnú adresu: sona.chrastinova@detva.sk uvedením kontaktných údajov pre potreby poskytovania vysvetľovania údajov uvedených vo Výzve, Súťažných podkladoch a iné. V prípade, že uchádzač/záujemca nezašle túto informáciu na kontaktný e-mail, verejný obstarávateľ nenesie zodpovednosť za nedoručenie vysvetlenia informácii uvedených vo Výzve a v Súťažných podkladoch a iné. Súťažné podklady si záujemca môže písomne vyžiadať aj elektronicky na e-mailovej adrese sona.chrastinova@detva.sk. Zo žiadosti musia byť zrejmé identifikačné údaje žiadateľa /názov, adresa sídla, adresa poštového doručovania v prípade, že je iná ako adresa sídla/, predmet žiadosti /čo sa žiada/ a pre rýchlejšiu komunikáciu sa odporúča uviesť meno referenta zodpovedného za žiadosť, jeho adresu elektronickej pošty a jeho tel. číslo. Verejný obstarávateľ navrhuje komunikáciu pri poskytovaní a vysvetľovaní súťažných podkladov prostredníctvom e-mailovej adresy sona.chrastinova@detva.sk, pričom záujemca potvrdí prijatie písomnosti stanoveným spôsobom. Pri doručení ponúk, pri zmene alebo doplnení ponúk, pri uplatnení revíznych postupov, pri oznámení o vylúčení, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom. Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude zo strany verejného obstarávateľa výlučne v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť túto súťaž, alebo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia okolnosti za ktorých bola súťaž zverejnená, alebo ak nastane niektorá z okolnosti uvedených v § 57 zákona č. 343/2015 Z. z v znení neskorších zákonov a predpisov. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov na predloženie cenových ponúk, ktoré presiahnu finančný limit, môžu byť pre verejného obstarávateľa neprijateľné.