Vyhlásené obstarávanie

Zníženie spotreby energie pri prevádzke administratívnej budovy MPRV SR Rožňava


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
347 809,80
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Február 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Marec 2018
Dátum otvárania ponúk:
8. Marec 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční na adrese verejného obstarávateľa podľa bodu I.1 tejto výzvy. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) alebo poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom alebo overenou kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať; v prípade povereného zástupcu uchádzača aj originálom alebo overenou kópiou splnomocnenia na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 9

Opis obstarávania

Zníženie spotreby energie pri prevádzke administratívnej budovy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v Rožňave. Stavebné práce na administratívnej budove Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Šafárikova 71, Rožňava budú zahŕňať zateplenie obvodového plášťa a strechy v celom rozsahu, výmenu odvodových výplní objektu a zateplenie stropov I. PP v celom rozsahu. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.. Zníženie spotreby energie pri prevádzke administratívnej budovy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v Rožňave. Stavebné práce na administratívnej budove Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Šafárikova 71, Rožňava budú zahŕňať zateplenie obvodového plášťa a strechy v celom rozsahu, výmenu odvodových výplní objektu a zateplenie stropov I. PP v celom rozsahu. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri tomto verejnom obstarávaní postupovať podľa § 114 ods. 9 ZVO, t.j. postupom tzv. reverznej súťaže. 2. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE /ďalej len JOSEPHINE/, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ zverejňuje súťažné podklady a doplňujúce dokumenty na portáli JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com). Všetky dokumenty a informácie k uvedenému verejnému obstarávaniu sa nachádzajú na adrese: https://josephine.proebiz.com/tender/319/summary 4. Uchádzač predloží doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti elektronickým spôsobom prostredníctvom systému JOSEPHINE ako naskenované doklady alebo môže predložiť vyplnený formulár Jednotného európskeho dokumentu, ktorým môže nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (§ 39 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní). 5. Verejný obstarávateľ požiada úspešného uchádzača o predloženie originálnych dokladov alebo úradne overených kópii dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti v rámci súčinnosti podľa § 56 ods. 10 ZVO, v prípade že k ich predloženiu už nedošlo. Nesplnenie tejto povinnosti bude verejný obstarávateľ považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti. 3. Obhliadka miesta uskutočnenia stavebných prác bude vykonávaná po dohode s kontaktnou osobou verejného obstarávateľa. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhlásiť proces verejného obstarávania za neúspešný v prípade ak na zabezpečenie financovania projektu nebude pridelený nenávratný finančný príspevok. 5. Zmluva o dielo s úspešným uchádzačom môže byť podpísaná až po vykonaní administratívnej kontroly procesu verejného obstarávania zo strany riadiaceho orgánu.