Vyhlásené obstarávanie

Nákup hnuteľných vecí na podporu triedeného zberu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Dolné Saliby
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
132 236,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
13. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Dolné Saliby
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Výsledky

Nákup hnuteľných vecí na podporu triedeného zberu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup hnuteľných vecí na podporu triedeného zberu zberného dvora Dolné Saliby.. Kolesový traktor 1 ks, Čelný nakladač na traktor - 1 ks, Závesný kontajner otvorený 3 ks, Závesný kontajner zatvorený 3 ks, Reťazový nosič kontajnerov 1 ks; Traktorový náves 1 ks, Zberný kontajner na oblečenie 1 ks

Doplňujúce informácie

1. Stránkové hodiny na kontaktnom mieste pre verejné obstarávanie sú v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 12:00 hod. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený, úplný a priamy prístup k súťažným podkladom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa na stránke www.uvo.gov.sk. Záujemca si môže súťažné podklady vyžiadať písomne emailom na adrese obstaravanie@agneska.sk. V žiadosti sa požaduje uviesť: obchodné meno žiadateľa, telefonický kontakt, e-mail a vybraný spôsob prevzatia súťažných podkladov. V prípade osobného prevzatia si uchádzač súťažné podklady vyzdvihne počas stránkových hodín po vopred telefonicky dohodnutom termíne so zástupcom verejného obstarávateľa ( +421 31 317853061). Odporúčame záujemcom ktorí, si stiahnu súťažné podklady z profilu, aby poslali na e-mailovú adresu: obstaravanie@agneska.sk žiadosť o registráciu záujemcu vo VO. 2. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom(ďalej aj ,,JED"), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 ZVO o predloženie dokladov nahradených JED-om. 3. Vyhodnotenie splnenie podmienok účasti uchádzačom, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí sa bude vykonávať po vyhodnotení ponúk. 4. Verejný obstarávateľ požaduje viazanosť ponuky zabezpečiť zábezpekou vo výške 3 500,00 Eur. Podmienky jej zloženia a podmienky jej uvoľnenia alebo vrátenia sú určené v súťažných podkladoch. 5. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 6. Verejný obstarávateľ predpokladá, že predmet zákazky bude financovaný z nenávratného finančného príspevku poskytnutého z Operačného programu Kvalita životného prostredia. Plnenie zákazky je podmienené poskytnutím nenávratného finančného príspevku.