Vyhlásené obstarávanie

Príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR 2016


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SENIOR - Zariadenie pre seniorov a Dom sociálnych služieb Vrútky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
100 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55523000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Jún 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2016
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2016
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2017
Miesto otvárania ponúk:
SENIOR - Zariadenie pre seniorov a Dom sociálnych služieb Vrútky, ul. Mierova 2145/10, 038 61 Vrútky
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ing. Denisa Brašeňová, Andrej Ďuríček, Miroslava Šereššová, PhDr. Ľubomíra Ilovská
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Júl 2016 až 30. Jún 2017

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR na obdobie 1 rok pre predpokladaný max. počet klientov 58 podľa potreby, do priestorov verejného obstarávateľa.. Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR na obdobie 1 rok pre predpokladaný max. počet klientov 58 podľa potreby, do priestorov verejného obstarávateľa, a to v rozsahu predpísaných diét podľa Metodického pokynu MZ SR č. 719/92-C (Odporúčané zásady stravovania, úprava diétneho systému), v súlade so Záväzným opatrením MZ SR č. 1685/1998-A (Zabezpečenie liečebnej výživy chorých - Vestník MZSR, čiastka 17-18), Odborným usmernením č. 168/2006 (organizácia klinickej výživy - Vestník MZ SR, čiastka 48-51), Vyhláškou MZ SR č. 533/2007 Z.z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenie spoločného stravovania, Vyhláškou MZ SR č. 533/2007 Z.z. o podrobnostiach o požiadavkách na prevádzku zdravotníckych zariadení z hľadiska ochrany zdravia a v zmysle Potravinového kódexu SR pri zavedení a prevádzkovaní systému HCCP ako Správna výrobná prax. Dovoz stravy do objektu zariadenia v daných termínoch dodania najneskôr do jednej hodiny po navarení: dovoz raňajok a desiaty v čase o 7:15 hod., dovoz obeda a olovrantu v čase o 11:15 hod.,dovoz večere a druhej večere v čase o 17:15 hod., do priestorov určených zodpovednými pracovníkmi verejného obstarávateľa, ktorí stravu prevezmú. Nádoby, v ktorých je strava dovážaná umýva dodávateľ stravy. Celodenná stravná jednotka nesmie presiahnuť 5,60 Eur vrátane DPH a to aj pri zachovaní diétneho režimu. V prípade, že nie ste platcom DPH, uviesť cenu celkom a na túto skutočnosť upozorniť. Uviesť bonusy k strave v prípade veľkonočných, vianočných a iných sviatkov. Uviesť cenu spolu s DPH za celodennú stravu pre 1 prijímateľa sociálnej služby. Príprava a dodanie jedálneho lístka minimálne 3 pracovné dni pred začiatkom ďalšieho týždňa, po schválení ponúkaných jedál zo strany lekára - diabetológa príp. diétnej sestry.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.