Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania pacientov a zamestnancov. ; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky.; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru , Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby ; Technické vlastnosti: Všetky položky: , Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP
Technické vlastnosti: bravčová krkovička bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: bravčová krkovička údená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: bravčové karé bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2300; Technické vlastnosti: bravčové karé s kosťou (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: bravčové koleno údené bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: bravčové pliecko (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3900; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11650; Technické vlastnosti: bravčové stehno údené bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: bravčový bôčik špec.upravený, vykostený bok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie predné lýtko (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie predné krk (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie zadné (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: kabanos obsah min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: klobása, minimálny obsah bravčového mäsa a hoväzieho mäsa 77%, koreniace a ostatné prísady, obal bravčové črevo , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: bravčová masť 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2100; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: saláma jemná (napr.Liptovská alebo ekv.), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1650; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská min 66% podiel bravčového mäsa min 60%, hov.mäsa 30%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 85; Technické vlastnosti: polosuchá saláma turistická (bravčové a hovädzie mäso min. 84 %) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: saláma šunková, podiel bravčového a hov. mäsa min 63 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, podiel bravčovej slaniny min. 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 380; Technické vlastnosti: Slanina oravská, bravčový bok , min.85 %, tepelne upravená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Pozana mäso, s.r.o. | 5 | 87 350,00 | 20% | EUR | 20. December 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.