Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
109 500,00
Konečná suma(Bez DPH):
72 791,66
Zaplatené:
66.47%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
skupina produktov
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania pacientov a zamestnancov. ; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky.; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru , Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby ; Technické vlastnosti: Všetky položky: , Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok ; Technické vlastnosti: Mäso: , Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: bravčová krkovička bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: bravčová krkovička údená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: bravčové karé bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2300; Technické vlastnosti: bravčové karé s kosťou (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: bravčové koleno údené bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: bravčové pliecko (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3900; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11650; Technické vlastnosti: bravčové stehno údené bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: bravčový bôčik špec.upravený, vykostený bok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie predné lýtko (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie predné krk (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: hovädzie zadné (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: kabanos obsah min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: klobása, minimálny obsah bravčového mäsa a hoväzieho mäsa 77%, koreniace a ostatné prísady, obal bravčové črevo , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: bravčová masť 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2100; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: saláma jemná (napr.Liptovská alebo ekv.), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1650; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská min 66% podiel bravčového mäsa min 60%, hov.mäsa 30%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 85; Technické vlastnosti: polosuchá saláma turistická (bravčové a hovädzie mäso min. 84 %) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: saláma šunková, podiel bravčového a hov. mäsa min 63 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: Údená slanina bez kože, podiel bravčovej slaniny min. 93%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 380; Technické vlastnosti: Slanina oravská, bravčový bok , min.85 %, tepelne upravená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Pozana mäso, s.r.o. 5 87 350,00 20% EUR 20. December 2016 128556

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.