Hovädzie mäso mrazené a bravčové mäso mrazené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné (mrazené), Hodnota / charakteristika: mäso z MLADÉHO BÝKA, bez kosti, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute. Zadná časť upravená podľa postupu zadnej štvrte bez chvosta. Sviečková je odborne vytiahnutá, rezy sú vedené tesne pri panvovej ; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: kosti a bedrových stavcov, kúsky mäsa v mieste po vytiahnutí sviečkovej sú odstránené.; Technické vlastnosti: Hovädzí krk z mladého býka (mrazené), Hodnota / charakteristika: mäso z MLADÉHO BÝKA, bez kosti, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute. Čisto vykostené, krčné stavce sú dôkladne vybraté bez hlbokých zárezov do svaloviny, mäso je zbavené väzovice, príveskov; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: a kúskov mäsa, odštepkov kostí a lopatkovej chrupavky.; Technické vlastnosti: Bravčové karé (mrazené), Hodnota / charakteristika: mäso bez kosti, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute začistený zadný sval z vykostenej pečene. Boková časť je oddelená tesne pozdĺž svalu. Plátky mäsa, ktoré prechádzajú z krkovice sú odstránené.; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: tukové krytie z vonkajšej strany sú odstránené do 1 mm. Z vnútornej strany v miestach po vykostených hrudných výčnelkoch a bedrových stavcov je sval zarovnaný hladkými rezmi.; Technické vlastnosti: Bravčové plece (mrazené), Hodnota / charakteristika: mäso bez kosti a kolena, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute. Upravená neporezaná svalovina zo zadného v celku, zbavená orezu, tvrdých šliach, chrupaviek, krvných podliatín, prebytočného tuku; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: a kolienka. Palec sviečkovej je zbavený tuku zostáva u zadného, povrchová vrstva tuku najviac 5 mm. Zadné je vykostené čo najmenej rozrezané, povrch neobsahuje hlboké zárezy so svaloviny.; Technické vlastnosti: Bravčové stehno (mrazené), Hodnota / charakteristika: Mäso bez kosti, kolena a kože, bez cudzieho zápachu a cudzej príchute dôkladne vykostené plece, bez hlbokých zárezov do slabiny, bez kože, bez kĺbových puzdier. Povrchové krytie tuku maximálne 5 mm. ; Technické vlastnosti: TRVANLIVOSŤ, Hodnota / charakteristika: minimálne 3 mesiace od dodania tovaru.
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z MLADÉHO BÝKA mrazené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí krk z MLADÉHO BÝKA mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
NOEMA, s.r.o. | 8 | 28 166,67 | 20% | EUR | 16. Február 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.