Technické vlastnosti: Dodávaný tovar uvedený v položkách č. 1. - 20. musí spĺňať: , Hodnota / charakteristika: 1. akosť, triedu A
Technické vlastnosti: 1.) Kuracie stehno - celé, mrazené, s kožou a kosťou, kalibrované, balenie: 260 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: 2.) Kuracie stehno - horné, mrazené, s kožou a kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 3.) Kurací stehenný plátok - mrazený, bez kože a kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 4.) Kuracie krídla - mrazené, s kožou a kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 5.) Kuracia polievková zmes (chrbty, truby, krídla, krk) - mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 6.) Kačacie stehno - celé, mrazené, s kožou a kosťou, kalibrované, balenie: 250 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 7.) Morčacie stehno - horné, bez kosti a kože, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: 8.) Morčacie krky - mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 9.) Morčacie krídla - mrazené, s kosťou a kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 10.) Hydinová šunka - min. podiel mäsa 60 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 11.) Hydinové párky - min. podiel mäsa 20 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 12.) Hydinová jemná saláma - min. podiel mäsa 40 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 13.) Hydinová točená saláma - min. podiel mäsa 20 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 14.) Hydinová sekaná - min. podiel mäsa 50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 15.) Morčacia šunka - min. podiel mäsa 60 % , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: 16.) Morčacia tlačenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 17.) Kurča - celé, bez drobkov, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 18.) Kuracie prsia - chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: 19.) Morčacie prsia - chladené, bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 20.) Polosuchá saláma - min. podiel mäsa 60 %, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIRKOM s.r.o. | 3 | 12 832,50 | 20% | EUR | 2. Máj 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.