Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: Mlieko 1 l trvanlivé obsah tuku 1,5 % (celé palety), Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 5435, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotana trvanlivá na šľahanie 30 % - 250 ml, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jogurt biely 125 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotana na varenie trvanlivá 10 % - 250 ml, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotana na varenie trvanlivá 10 % - 1 000 ml, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 165, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotana kyslá pochúťková 12% - 3 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 85, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bryndza termizovaná gastrobalenie - 1kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr prírodný, zrejúci, polotvrdý, polotučný neúdený tvs 45 % - gastrobalenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 330, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr prírodný, zrejúci, polotvrdý, polotučný údený tvs 45 % - gastrobalenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr s modrou plesňou - gastrobalenie ( na nátierky ), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr Eidam tvs 30 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tavený rozotierateľný min. obsah tuku v sušine 45 % - trojuholníky (17,5 g), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tavený rozotierateľný min. obsah tuku v sušine 45 % - štvorec (50 g), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 125, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tavený rozotierateľný min. obsah tuku v sušine 50 % - črievko (100 g ), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tavený rozotierateľný min. obsah tuku v sušine 50 % - 1kg gastrobalenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 55, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tvaroh rozotierateľný ( na nátierky a krémy ), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tvaroh hrudkovitý, obsah tuku min. 8 % - gastrobalenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Termizovaná tvarohová plnka ( do buchiet ) - gastrobalenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maslo tradičné min. obsah tuku 82 % (1 ks - 250 g alebo 125 g alebo 100 g ), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Acidofilné mlieko ochutené 200 ml ( g ), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mliečna termizovaná nátierka s obsahom mliečneho tuku najmenej 31 % bez príchute - natur 1 ks/150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mliečna termizovaná nátierka s obsahom mliečneho tuku najmenej 31 % s príchuťou bryndze, eidamu, šunky, byliniek - 1 ks/150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Ovocný jogurt s obsahom tuku 3,5 %, obsah ovocnej zložky min. 6% - 1ks/135 g s príchuťou - jahoda, marhuľa, čučoriedka, broskyňa, lesná zmes., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotanový jogurt s príchuťou - kakao, vanilka 1 ks/135 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Termizovaný tvarohový dezert, podiel tvarohu min. 48 % - 1 ks/90 g s príchuťou kakao, vanilka, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maslo rastlinné - Rama, Flora, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maslo mini 10 g balené, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr plátkový 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mliečna ryža 175 g rôzne príchute, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Encián 120 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vajcia L, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 9000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tofu udené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: