Potraviny na priamu spotrebu, varenie, prípravu pokrmov. Tovar bude použitý pri príprave jedál pre zariadenie spoločného stravovania. ; 1. trieda; čerstvé; na priamy konzum; na kuchynskú úpravu
Technické vlastnosti: množstvo, Hodnota / charakteristika: jednotlivé časti uvedené v popise predmetu obstarávania tvoria maximálne predpokladané množstvo plnenia počas trvania Rámcovej dohody. ; Technické vlastnosti: mäsové výrobky , Hodnota / charakteristika: bez akýchkoľvek viditeľných cudzích látok, cudzieho pachu alebo chuti
Technické vlastnosti: krkovička údená bez kosti - 1. trieda, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 230, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčový bok s kosťou - údený , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma jemná - bravčové mäso 52%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma šunková neúdená - bravčové mäso 55%,hovädzie mäso 2%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: šunka dusená bravčová výberová - bravčové mäso 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma tokaj, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 750, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma strážov , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma strážov balená 75 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: debrecínska pečeň bravčová , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: šunka balená (75-100g), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 6000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: tlačenka bravčová svetlá , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: jaternica biela ryžová , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: oškvarky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pečeňový syr tehlička , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky viedenské - bravčové mäso 45%,hovädzie mäso 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky obyčajné - bravčové mäso 41%, hov.mäso 20%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 860, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: klobása - bravčové mäso 70%, hov.mäso 9%, slanina 15% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 650, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: špekačky- bravčové mäso 70%,hov.mäso 9%, slanina 15%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 420, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: slanina oravská údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 560, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Hôrka s.r.o. | 5 | 40 079,17 | 20% | EUR | 29. Jún 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.