Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
"VEK NÁDEJE", Zariadenie sociálnych služieb Nové Zámky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
73 908,40
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania prijímateľov sociálnych služieb a zamestnancov. ; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky. ; Technické vlastnosti: vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru , Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby ; Technické vlastnosti: všetky položky: , Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom nie v mrazenom stave ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení, ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.) ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP ; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené ; Technické vlastnosti: bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: bravčová krkovička bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: bravčová panenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvá , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčové srdce čerstvé - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až +5 C , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až + 5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčové kosti chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: bravčová masť 100 %, balenie max. do 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: hovädzia falošná sviečková , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: hovädzie predné lýtko (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: hovädzie predné krk (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: hovädzie zadné stehno (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: králik chrbát bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, biela až ružovkastá farba s veľmi jemnými vláknami , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: králičie stehná (v kuchynskej úprave) čerstvé, biela až ružovkastá farba s veľmi jemnými vláknami , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: diviak plece bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: diviak mäso na guláš (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: hus chladená štopaná , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: kačka chladená , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: kačacie prsia bez kosti chladené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: kuracie prsia bez kosti chladené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: kuracia štvrť chladená (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: kurací trup chladený (v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: kurča chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: kuracie stehná chladené vykostené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: kuracie stehná celé chladené nevykostené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: sliepka chladená - vyzreté mäso , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku, bez alergénov , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: šunkový nárez (bravčové mäso a kože, koreniace a ostatné prísady) nekrájaný, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: saláma šunková-podiel mäsa: min.70 % bravčové a hovädzie mäso, min. trvanlivosť 30 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: pečeňový syr bravčový (bravčová slanina 65%, bravčová pečeň 8%, pitná voda, jedlá soľ, koreniny) nekrájaný, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: pečeňový syr hydinový (hydinové mäso 65%, kuracia pečeň 8%, pitná voda, jedlá soľ, koreniny) nekrájaný, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: saláma jemná (napr. Liptovská alebo ekv.), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: saláma inovecká alebo ekv. min. 66% bravčového mäsa a 13% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma strážovská alebo ekv. min. 84% bravčového a hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: saláma suchá turistická (bravčové a hovädzie mäso min. 84%), nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma vysočina alebo ekv. min. 27% hovädzie mäso, 66% bravčové mäso, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma nitran alebo ekv. min. 95% bravčové a hovädzie mäso, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská alebo ekv. min. 93% podiel mäsa, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma tokajská alebo ekv. min. 76% bravčového mäsa a 12% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: párky obyčajné - výberové bravčové mäso 40%, hovädzie mäso 23%, bravčová slanina 10% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: párky spišské (bravčové a hovädzie mäso min. 35%) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: klobása suchá - základná zložka: bravčové mäso, min. trvanlivosť 45 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: klobása domáca min. 95% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: slovenská točená saláma - výberové bravčové mäso 40%, hovädzie mäso 23% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože - bravčová slanina bez kože 93%, min. 3 cm vysoká, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: slanina sedliacka - čistý bravčový bok bez kosti 90%, bez mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min. 90% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: bravčové údené mäso bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: bravčová údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75% , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: bravčové koleno údené bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: bravčové údené lahôdkové karé (obsah bravčového karé min. 70%) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: bravčová tlačenka (mäso z bravčových hláv min. 35%, bravčové kože, bravčové vnútornosti), Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: jaternice ryžové (bravčové mäso min. 25%, slanina, ryža, bravčové vnútornosti, bravčové kože) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: oškvarky - celé, mleté , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma jemná - hydinové mechanicky separované mäso 41%, kožová emulzia 33% - kuracie kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: hydinová šunka štandard 56 % hydinové mäso , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: morčacia šunka 56,20% morčacieho mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: párky hydinové - hydinové mechanicky separované mäso min. 50%, kuracie kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Pozana mäso, s.r.o. 2 0,00 0% EUR 3. Júl 2017 141595

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.