Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania prijímateľov sociálnych služieb a zamestnancov. ; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky. ; Technické vlastnosti: vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru , Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby ; Technické vlastnosti: všetky položky: , Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom nie v mrazenom stave ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení, ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.) ; Technické vlastnosti: mäso: , Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP ; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené ; Technické vlastnosti: bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité
Technické vlastnosti: bravčová krkovička bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: bravčová panenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvá , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčové srdce čerstvé - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až +5 C , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až + 5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčové kosti chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: bravčová masť 100 %, balenie max. do 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: hovädzia falošná sviečková , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: hovädzie predné lýtko (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: hovädzie predné krk (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: hovädzie zadné stehno (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: králik chrbát bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, biela až ružovkastá farba s veľmi jemnými vláknami , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: králičie stehná (v kuchynskej úprave) čerstvé, biela až ružovkastá farba s veľmi jemnými vláknami , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: diviak plece bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: diviak mäso na guláš (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: hus chladená štopaná , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: kačka chladená , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: kačacie prsia bez kosti chladené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: kuracie prsia bez kosti chladené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: kuracia štvrť chladená (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: kurací trup chladený (v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: kurča chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: kuracie stehná chladené vykostené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: kuracie stehná celé chladené nevykostené (v kuchynskej úprave) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: sliepka chladená - vyzreté mäso , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku, bez alergénov , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: šunkový nárez (bravčové mäso a kože, koreniace a ostatné prísady) nekrájaný, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: saláma šunková-podiel mäsa: min.70 % bravčové a hovädzie mäso, min. trvanlivosť 30 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: pečeňový syr bravčový (bravčová slanina 65%, bravčová pečeň 8%, pitná voda, jedlá soľ, koreniny) nekrájaný, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: pečeňový syr hydinový (hydinové mäso 65%, kuracia pečeň 8%, pitná voda, jedlá soľ, koreniny) nekrájaný, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: saláma jemná (napr. Liptovská alebo ekv.), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: saláma inovecká alebo ekv. min. 66% bravčového mäsa a 13% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma strážovská alebo ekv. min. 84% bravčového a hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: saláma suchá turistická (bravčové a hovädzie mäso min. 84%), nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma vysočina alebo ekv. min. 27% hovädzie mäso, 66% bravčové mäso, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma nitran alebo ekv. min. 95% bravčové a hovädzie mäso, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma malokarpatská alebo ekv. min. 93% podiel mäsa, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma tokajská alebo ekv. min. 76% bravčového mäsa a 12% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: párky obyčajné - výberové bravčové mäso 40%, hovädzie mäso 23%, bravčová slanina 10% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: párky spišské (bravčové a hovädzie mäso min. 35%) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: klobása suchá - základná zložka: bravčové mäso, min. trvanlivosť 45 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: klobása domáca min. 95% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: slovenská točená saláma - výberové bravčové mäso 40%, hovädzie mäso 23% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože - bravčová slanina bez kože 93%, min. 3 cm vysoká, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: slanina sedliacka - čistý bravčový bok bez kosti 90%, bez mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min. 90% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: bravčové údené mäso bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: bravčová údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75% , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: bravčové koleno údené bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: bravčové údené lahôdkové karé (obsah bravčového karé min. 70%) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: bravčová tlačenka (mäso z bravčových hláv min. 35%, bravčové kože, bravčové vnútornosti), Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: jaternice ryžové (bravčové mäso min. 25%, slanina, ryža, bravčové vnútornosti, bravčové kože) , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: oškvarky - celé, mleté , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma jemná - hydinové mechanicky separované mäso 41%, kožová emulzia 33% - kuracie kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: hydinová šunka štandard 56 % hydinové mäso , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: morčacia šunka 56,20% morčacieho mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: párky hydinové - hydinové mechanicky separované mäso min. 50%, kuracie kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Pozana mäso, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 3. Júl 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.