Potraviny na priamy konzum, na kuchynskú úpravu.; Potraviny pre školské jedálne - mäsové výrobky.
Technické vlastnosti: Obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch, Hodnota / charakteristika: menej ako 2,5 g / 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Obsah soli pri trvanlivých mäsových výrobkoch, Hodnota / charakteristika: menej ako 4,0 g / 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Vákuové balenie výrobkov, Hodnota / charakteristika: nie je prípustné
Technické vlastnosti: 1. Klobása, družstevná, gazdovská- bravčové mäso 63%, hovädzie mäso 27%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčová masť 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 420, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryže min 25 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Oškvarky, podiel bravčovej slaniny 99%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Saláma Svaman, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 %, alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 330, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 68 %, výberová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 560, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 53 %, vareného bravčového srdca min 20 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Dekorované karé údené bez kostí, podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Prosciuto, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Saláma mäkká jemná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
FALCO, s.r.o. | 4 | 8 515,83 | 20% | EUR | 17. Október 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.