Príprava jedál
Technické vlastnosti: Minimálna doba spotreby , Hodnota / charakteristika: 48 hodín od dodania objednávateľovi
Technické vlastnosti: bravčová krkovička, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: bravčová panenka, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 270; Technické vlastnosti: bravčové pliecko, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené, medzi +3 až +5 C bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: bravčové stehno - kuchynská úprava, bez kosti, bez mastných ,šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka z býčka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: hovädzie pliecko z býčka, bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: hovädzie zadné z býčka - stehno bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: hovädzie predné z krku, bez kosti, z býčka - kuchynská úprava, tuk max. 5 %, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: údená bravčová krkovička bez kosti voľne ložená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: dusená šunka bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: slanina anglická krájaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: slanina gazdovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: slanina oravská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: malokarpatská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: bratislavská klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: gothajská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: klobása bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: párky viedenské , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: párky púchovské , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: jaternice, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
BARTOŠEK s. r. o. | 7 | 24 090,00 | 0% | EUR | 19. Január 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.