mäso na prípravu jedál pre klientov a zamestnancov
Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti /uprav./, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti /kuch. uprav., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sviečkovica panenská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti/upravené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik slabina/uprav./, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Koleno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový výrez mäsový, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové rebrá mäsové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti/ upravené/býk/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka kuch. upravená/býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z pliecka bez kosti/býk/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti – krk/býk/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné s kosťou- ramstek, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti - kliška, býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti-slabina, býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sviečkovica nepravá býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia hruď býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí výrez, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäsové harfy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti - špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
BARTOŠEK s. r. o. | 10 | 42 090,91 | 10% | EUR | 23. Marec 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.