Príprava jedál v zdravotníckom zariadení; Poskytovanie fyziologickej a klinickej výživy pre pacientov ; Stravovanie zamestnancov
Technické vlastnosti: Balené, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, ; Technické vlastnosti: Pôvod mäsa a mäsových výrobkov, Hodnota / charakteristika: Slovensko; Technické vlastnosti: Produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality , Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu; Technické vlastnosti: Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave, Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Bravčové karé (v špeciálnej úprave, bez kosti), vákuované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5 000; Technické vlastnosti: Bravčové plece (v špeciálnej úprave, bez kosti), vákuované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2 500; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, vákuovaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Bravčová karé údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 430; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné, vákuované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2 500; Technické vlastnosti: Hovädzie predné, vákuované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 200; Technické vlastnosti: Kuracie prsia, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5 000; Technické vlastnosti: Kuracie stehná, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3 500; Technické vlastnosti: Šunka hydinová min. podiel mäsa 75%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Šunka bravčová dusená výberová, podiel mäsa min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 000; Technické vlastnosti: Párky diétne, podiel mäsa min. 65 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčové stehno (v špeciálnej úprave, bez kosti), vákuované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3 800; Technické vlastnosti: Šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Masť bravčová škvarená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2 000; Technické vlastnosti: Saláma suchá - "Malokarpatská" alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčová krkovica údená bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 6 | 99 899,00 | 0% | EUR | 2. August 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.