Nákup bravčového a hovädzieho mäsa a mäsových výrobkov.
Technické vlastnosti: bravčové a hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: chladené; Technické vlastnosti: Množstvá potravín sú určené podľa súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zmeniť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá mäsa a mäsových výrobkov upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: zvýšenie alebo zníženie pre jednotlivé položky predmetu je prípustné; Technické vlastnosti: Množstvá jednotlivých druhov potravín slúžia pre potreby súťaže., Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru bude realizovaná počas trvania zmluvného vzťahu na základe objednávok; Technické vlastnosti: Miesta dodania, Hodnota / charakteristika: 3 rôzne miesta v meste Bratislava, Radvaň nad Dunajom
Technické vlastnosti: 1. Bravčová klobása domáca, v 100g - 120g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 2. Bravčový bôčik bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 4. Bravčové koleno zadné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 5. Bravčové kosti, krk, karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: 6. Bravčová krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: 7. Bravčová panenka z karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 8. Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 9. Bravčové rebrá zrezané, 98% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 10. Bravčové údené rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 11. Masť bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 12. Hovädzia hrudka a rebro, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15; Technické vlastnosti: 13. Hovädzí močing, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 14. Hovädzie kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 15. Hovädzí krk, močing, krava bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 16. Hovädzia roštenka - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 17. Hovädzie predné bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 18. Hovädzie zadné vrchný šál bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 19. Extra jemná saláma, min. 45% bravčové mäso, 21% hovädzie mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 20. Malokarpatská saláma, v 100g min. 120g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 22. Štipák saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 23. Šunková saláma, min. 63% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 24. Tokajská saláma, min. podiel na 100g - 120g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 25. Debrecínska šunka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 26. Dusená šunka výber, minimálne 71% bravčové mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 27. Šunka dusená bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 28. Bratislavské párky, min. 79% bravčové mäso, 5% hovädzie mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 29. Prosciutto, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 30. Slanina oravská, 98% bravčové mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 31. Údená krkovička bez kosti, 98% bravčové mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: 32. Údené rebrá do polievky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: 33. Údené rebrá mäsové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 30. September 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.