Dodávka čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa pre zabezpečenie stravovania.
Technické vlastnosti: balenie mäsa a mäsových výrobkov, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať Vyhlášku MPaRV SR č. 423/2012 Z.z. časť A bod 3 a časť C bod 3; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí byť dodané v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov a Vyhláškou MPaRV SR č. 423/2012; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: nesmie byť napichované do svaloviny, ani inak upravované kvôli zmene farby, chuti, vône resp. váhy; Technické vlastnosti: hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené; Technické vlastnosti: bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: musia byť dodané v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Potravinovým kódexom SR a Vyhláškou MPaRV SR č. 83/2016 Z.z. ; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: musia spĺňať požiadavku na maximálny obsah soli v potravinách podľa Výnosu MZ SR č. SO8975-OL-2014 ; Technické vlastnosti: mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: musia byť označené na obale v súlade s § 9 Zákona NR SR č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov
Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2900; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 680; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1085; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Bravčová krokvička bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Hovädzie predné z býka bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1240; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z býka bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2202; Technické vlastnosti: Hovädzí roštenec z býka bez kosti, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Hovädzie špikové kosti a rebrá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3695
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Anton Skurčák | 2 | 38 865,80 | 10% | EUR | 16. Október 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.