Obstarávanie

Nákup mäsa a mäsových výrobkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredisko sociálnej starostlivosti
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
40 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
29 980,00
Zaplatené:
74.95%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
kilo
Množstvo:
9701.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Priebežné dodávanie požadovaného tovaru počas zmluvného obdobia (12 mesiacov) do štyroch kuchýň Objednávateľa.; Dodávateľ je povinný dodať tovar podľa objednávky doručenej Objednávateľom v požadovanom druhu tovaru v požadovanom množstve tovaru a čase dodania tovaru.; Dodávanie požadovaného tovaru sa bude realizovať vždy zodpovednému pracovníkovi na adresách kuchýň Objednávateľa.; Dodávanie požadovaného tovaru bude Dodávateľ realizovať na svoje vlastné náklady, ktoré musia byť súčasťou jeho cenovej ponuky na celý predmet zákazky.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Dodávateľ bude predbežne dodávať tovar, ktorý je predmetom tejto zákazky na adresy štyroch kuchýň Objednávateľa na základe emailových objednávok., Hodnota / charakteristika: Plnenie predmetu zákazky je vrátane dopravy. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ je povinný dodať tovar podľa vystavenej objednávky v ktorej Objednávateľ uvedie: druh tovaru, množstvo tovaru a čas dodania tovaru. Tieto požiadavky v objednávke musia byť pri dodaní tovaru dodržané a nie je možné, aby Dodávateľ zamieňal alebo nedodal požadovaný druh tovaru v danom množstve, prípadne nedodržal čas doručenia tovaru., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy.; Technické vlastnosti: Dodávanie požadovaného tovaru denne, možnosť hlásiť objednávku v deň objednávania do 7 hodiny rannej., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy. ; Technické vlastnosti: Predpokladané množstvo tovaru je stanovené podľa odobratého množstva za predchádzajúci rok. Uvedené predpokladané množstvo nie je pre Objednávateľa záväzné, nakoľko sa počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že aj v prípade neodobrania alebo prekročenia predpokladaného množstva predmetu zákazky za obdobie jedného roka, nebude požadovať navýšenie jednotkovej ceny, alebo úhradu za neodobranie predmetu zákazky alebo za jeho nadmerné odobranie. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že v jeho cenovej ponuke budú zarátané všetky náklady spojené s výkonom predmetu tejto zákazky ako sú: dodanie tovaru na adresy kuchýň Objednávateľa, pohonné hmoty, mzdy pracovníkov a všetky ostatné náklady súvisiace s výkonom predmetu zákazky., Hodnota / charakteristika: Všetky náklady spojené s výkonom predmetu zákazky budú súčasťou konečnej ceny počas platnosti zmluvy

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové srdce (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 64; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 103; Technické vlastnosti: Bravčové stehno (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 770; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 504; Technické vlastnosti: Bravčový výrez chudý (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2060; Technické vlastnosti: Bravčový jazyk (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: Bratislavské párky obsahujúce minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 275; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 249; Technické vlastnosti: Bravčová šunka obsahujúca minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: Bravčové koleno údené, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Bravčové koleno, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Bravčový orech (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Diétna saláma obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 808; Technické vlastnosti: Domáca klobása obsahujúca minimálne 90% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 486; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 824; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 136; Technické vlastnosti: Hovädzie držky , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 116; Technické vlastnosti: Hovädzie predné (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hovädzia pečienka (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Jaternice obsahujúce minimálne 30% mäsa. , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kačacie stehná kalibrované 240g až 250kg (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 164; Technické vlastnosti: Kuracie prsia (kuchynská úprava). , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 424; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 240g až 250g (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 970; Technické vlastnosti: Kuracie stehná vykostené (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Kura bez vnútorností (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 311; Technické vlastnosti: Kuracie pečienky, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 228; Technické vlastnosti: Obyčajné párky obsahujúce minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 107; Technické vlastnosti: Rybie filé v 100g kockách s nízkym obsahom vody., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 193; Technické vlastnosti: Ryba Pangasius filety., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: Ryba Losos filety (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Slanina údená, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 81; Technické vlastnosti: Slanina oravská, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: Slanina anglická, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Suchá saláma, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32; Technické vlastnosti: Údená krkovička, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 144; Technické vlastnosti: Údené karé, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 101; Technické vlastnosti: Údené stehno, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MIK, s.r.o. 3 29 980,00 0% EUR 23. Október 2020 288812

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.