Priebežné dodávanie požadovaného tovaru počas zmluvného obdobia (12 mesiacov) do štyroch kuchýň Objednávateľa.; Dodávateľ je povinný dodať tovar podľa objednávky doručenej Objednávateľom v požadovanom druhu tovaru v požadovanom množstve tovaru a čase dodania tovaru.; Dodávanie požadovaného tovaru sa bude realizovať vždy zodpovednému pracovníkovi na adresách kuchýň Objednávateľa.; Dodávanie požadovaného tovaru bude Dodávateľ realizovať na svoje vlastné náklady, ktoré musia byť súčasťou jeho cenovej ponuky na celý predmet zákazky.
Technické vlastnosti: Dodávateľ bude predbežne dodávať tovar, ktorý je predmetom tejto zákazky na adresy štyroch kuchýň Objednávateľa na základe emailových objednávok., Hodnota / charakteristika: Plnenie predmetu zákazky je vrátane dopravy. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ je povinný dodať tovar podľa vystavenej objednávky v ktorej Objednávateľ uvedie: druh tovaru, množstvo tovaru a čas dodania tovaru. Tieto požiadavky v objednávke musia byť pri dodaní tovaru dodržané a nie je možné, aby Dodávateľ zamieňal alebo nedodal požadovaný druh tovaru v danom množstve, prípadne nedodržal čas doručenia tovaru., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy.; Technické vlastnosti: Dodávanie požadovaného tovaru denne, možnosť hlásiť objednávku v deň objednávania do 7 hodiny rannej., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy. ; Technické vlastnosti: Predpokladané množstvo tovaru je stanovené podľa odobratého množstva za predchádzajúci rok. Uvedené predpokladané množstvo nie je pre Objednávateľa záväzné, nakoľko sa počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že aj v prípade neodobrania alebo prekročenia predpokladaného množstva predmetu zákazky za obdobie jedného roka, nebude požadovať navýšenie jednotkovej ceny, alebo úhradu za neodobranie predmetu zákazky alebo za jeho nadmerné odobranie. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že v jeho cenovej ponuke budú zarátané všetky náklady spojené s výkonom predmetu tejto zákazky ako sú: dodanie tovaru na adresy kuchýň Objednávateľa, pohonné hmoty, mzdy pracovníkov a všetky ostatné náklady súvisiace s výkonom predmetu zákazky., Hodnota / charakteristika: Všetky náklady spojené s výkonom predmetu zákazky budú súčasťou konečnej ceny počas platnosti zmluvy
Technické vlastnosti: Bravčové srdce (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 64; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 103; Technické vlastnosti: Bravčové stehno (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 770; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 504; Technické vlastnosti: Bravčový výrez chudý (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2060; Technické vlastnosti: Bravčový jazyk (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: Bratislavské párky obsahujúce minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 275; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 249; Technické vlastnosti: Bravčová šunka obsahujúca minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 33; Technické vlastnosti: Bravčové koleno údené, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Bravčové koleno, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 75; Technické vlastnosti: Bravčový orech (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Diétna saláma obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 808; Technické vlastnosti: Domáca klobása obsahujúca minimálne 90% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 486; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 824; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 136; Technické vlastnosti: Hovädzie držky , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 116; Technické vlastnosti: Hovädzie predné (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hovädzia pečienka (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Jaternice obsahujúce minimálne 30% mäsa. , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kačacie stehná kalibrované 240g až 250kg (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 164; Technické vlastnosti: Kuracie prsia (kuchynská úprava). , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 424; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 240g až 250g (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 970; Technické vlastnosti: Kuracie stehná vykostené (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12; Technické vlastnosti: Kura bez vnútorností (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 311; Technické vlastnosti: Kuracie pečienky, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 228; Technické vlastnosti: Obyčajné párky obsahujúce minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 107; Technické vlastnosti: Rybie filé v 100g kockách s nízkym obsahom vody., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 193; Technické vlastnosti: Ryba Pangasius filety., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 21; Technické vlastnosti: Ryba Losos filety (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Slanina údená, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 81; Technické vlastnosti: Slanina oravská, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 65; Technické vlastnosti: Slanina anglická, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Suchá saláma, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32; Technické vlastnosti: Údená krkovička, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 144; Technické vlastnosti: Údené karé, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 101; Technické vlastnosti: Údené stehno, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 3 | 29 980,00 | 0% | EUR | 23. Október 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.