Pankreatín obsahuje enzymatické zložky vrátane trypsínu, amylázy a lipázy, ribonukleázy a proteázy produkované exokrinnými bunkami prasačieho pankreasu. Táto kombinácia enzýmov mu umožňuje hydrolyzovať bielkoviny, škrob a tuky.
Technické vlastnosti: Pankreatín prevedie najmenej 25-násobok svojej hmotnosti zemiakového škrobu na rozpustné sacharidy za 5 minút vo vode pri 40 ° C, strávi najmenej 25-násobok svojej hmotnosti kazeínu za 60 minút pri pH 7,5 pri 40 ° C a uvoľní sa nie menej ako mikroekvivalenty kyseliny za minútu na mg pankreatínu z olivového oleja pri pH 9,0 pri 37 ° C., Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Pankreatín z bravčového pankreasu (The pancreatin enzyme (from porcine pancreas) / 25g/bal, Jednotka: bal, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Sigma-Aldrich, spol. s r.o. | 1 | 41,50 | 20% | EUR | 11. November 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.