Obstarávanie

Profesionálny knižný skener


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum vedecko-technických informácií SR
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 560,00
Konečná suma(Bez DPH):
14 916,66
Zaplatené:
69.18%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38520000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Profesionálny knižný skener určený na digitalizáciu viazaných dokumentov formátu A2+ Dokument musí byť možné skenovať aj čiastočne otvorený s uložením v pohyblivej kolíske tvaru V. Kolíska musí byť flexibilne nastaviteľná v uhloch od 180 do 120 stupňov. Počas skenovania nesmie prísť k poškodeniu väzby skenovaného dokumentu. Súčasťou dodávky musí byť aj prítlačné skenovacie sklo v tvare V, prostredníctvom ktorého bude operátor skenera vyrovnávať nerovnosti na jednotlivých stranách.; Skener musí disponovať funkciou snímania v rozlíšení 600 dpi v kombinácií s ICC profilom a CCD kamerou. Obsluha zariadenia musí byť prostredníctvom riadiaceho dotykového displeja v kombinácií s nožným spínačom. Otáčanie strán počas skenovania musí byť manuálne. Pre náhľad kvality vyhotovených digitalizátov je potrebný na zariadení integrovaný farebný full HD displej v minimálnej veľkosti 21 palcov.; V rámci skenera musí byť integrovaný samostatný počítač prostredníctvom ktorého vie zariadenie samostatne zabezpečiť celý digitalizačný proces, základný post-processing a export do štandardných periférnych zariadení. Dodané zariadenie musí mať možnosť pripojenia aj na samostatnú počítačovú pracovnú stanicu. Skener musí byť integrovateľný do infraštruktúry digitalizačného pracoviska verejného obstarávateľa, čo znamená že musí vedieť počas skenovania aktívne komunikovať so softvérom Treventus SCANGATE.; Prostredníctvom obslužného softvéru musia byť konfigurovateľné skenovacie parametre skenera, ako aj celý priebeh nadväzujúceho digitalizačného procesu. Dodávka musí obsahovať nožný spínač, dotykový monitor na ovládanie skenera, monitor na zobrazovanie skenov a obslužný softvér. Požaduje sa záruka na 24 mesiacov v cene dodávky.; ICC profily, Automatické odstraňovanie prstov, Automatické orezanie a vyrovnanie skenov, Automatické zaostrovanie, Integrované PC, Náhľadový monitor, Dotykový display na ovládanie, Možnosť vzdialeného prístupu cez internet,,Plug and play, Automatické zaostrenie pomocou laseru, Vyrovnávanie ohybu knihy pomocou laseru, Možnosť rozdelenia strany (ľavá strana, pravá strana, ľavá/pravá strana)

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Skenovanie, Hodnota / charakteristika: bez poškodenia väzby knižného originálu; Technické vlastnosti: Ukladanie do formátov (minimálne), Hodnota / charakteristika: Multipage PDF (PDF/A), TIFF (Raw, G3, G4, LZW, JPEG), TIFF, JPEG, JPEG2000, PNM, PNG, BMP, AutoCAD DWF, JBIG, DjVu, DICOM, PCX, Postscript, EPS, Raw Data; Technické vlastnosti: Skenovacia technológia, Hodnota / charakteristika: CCD kamera; Technické vlastnosti: Zdroj svetla, Hodnota / charakteristika: Biele led svetlá; Technické vlastnosti: Distribúcia svetla, Hodnota / charakteristika: Po celej skenovacej ploche – len počas snímania; Technické vlastnosti: USB porty, Hodnota / charakteristika: Minimálne 2 x USB 3.0 porty; Technické vlastnosti: Rozhranie, Hodnota / charakteristika: min. 1 GB Ethernet s TCP/IP Interface; Technické vlastnosti: Skenovací mód, Hodnota / charakteristika: čierno-bielo, v škále šedi, farebne; Technické vlastnosti: Osvetlenie skenovaného dokumentu, Hodnota / charakteristika: iba počas skenovacieho procesu; Technické vlastnosti: Standby režim, Hodnota / charakteristika: áno

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Profesionálny knižný skener, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
microform, s.r.o. 2 17 900,00 20% EUR 2. December 2020 292793

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.