Obstarávanie

Koagulometer


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
39 940,00
Konečná suma(Bez DPH):
33 283,33
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38434520-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
4.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

príručný POCT prístroj pre okamžité stanovenie hemokoagulačných parametrov z plnej krvi, určený na použitie u lôžka pacienta.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Veľkosť prístroja, Hodnota / charakteristika: príručný a ľahko prenosný v ruke; Technické vlastnosti: Zobrazovanie výsledkov, Hodnota / charakteristika: prehľadné, ukazuje na obrazovke; Technické vlastnosti: Napájanie, Hodnota / charakteristika: Integrovaná batéria, sieťový AC/DC adaptér; Technické vlastnosti: Ovládanie, Hodnota / charakteristika: Intuitívne, jednoduché, nenáročné na obsluhu; Technické vlastnosti: Tlač výsledkov, Hodnota / charakteristika: možnosť vytlačenia výsledkov po pripojení externej tlačiarne; Technické vlastnosti: Dostupné vyšetrenia:, Hodnota / charakteristika: ACT pri nízkej hladine heparinizácie (0-2 u/ml krvi), ACT pri vysokej hladine heparinizácie (aspoň do 5 u/ml krvi), APTT a protrombínový čas (INR); Technické vlastnosti: Druh vzorky:, Hodnota / charakteristika: plná čerstvá krv alebo citrátovaná plná krv; Technické vlastnosti: Technológia detekcie krvnej zrazeniny, Hodnota / charakteristika: Detekcia skutočnej zrazeniny (fibrínu), tzv. True-Endpoint-Clotting; Technické vlastnosti: Dostupnosť výsledku takmer okamžite, Hodnota / charakteristika: Behom 1-6 minút v závislosti od podaného množstva antikoagulancie; Technické vlastnosti: Kontrola kvality, Hodnota / charakteristika: prístroj má disponovať so samooverovacím mechanizmom (self-check); Technické vlastnosti: Kalibrácia, rekalibrácia, Hodnota / charakteristika: Prístroj má byť kalibrovaný vo výrobe. Rekalibráciu nevyžaduje.; Technické vlastnosti: Identifikácia vyšetrení, Hodnota / charakteristika: Testy sa majú automaticky označiť dátumom a časom a s možnosťou pridania ID pacienta; Technické vlastnosti: Multiparametrický displej, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Integrovaná kontrola kvality, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Ethernet port, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Nedodržanie ktorejkoľvek požiadavky sa považuje za podstatnéporušenie zmluvných podmienok a zakladá dôvod na odstúpenieod zmluvy., Hodnota / charakteristika: áno

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Počet pacientských testov, ktoré je možné uložiť do pamäte prístroja, Jednotka: ks, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Počet testov QC, ktoré je možné uložiť do pamäte prístroja, Jednotka: ks, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
EUROMEDICAL spol. s. r.o. 1 39 940,00 20% EUR 8. Jún 2021 307122

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.