Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania prijímateľov sociálnych služieb a zamestnancov.; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môžeobstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva, zmena sortimentu je prípustné za dodržania celkovej zákazky.; Technické vlastnosti: vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru, Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlovýrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby; Technické vlastnosti: všetky položky:, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky pozamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP; Technické vlastnosti: hovädzie mäso:, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinukde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené; Technické vlastnosti: bravčové mäso:, Hodnota / charakteristika: dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolozviera chované a zabité
Technické vlastnosti: bravčová krkovička v kuchynskej úprave bez kosti, čerstvá, chladená medzi +3 až +5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: bravčová panenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až + 5 C, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: bravčové kosti chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčová masť 100 %, balenie max. do 500g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 280; Technické vlastnosti: hovädzia falošná sviečková (v kuchynskej úprave, čerstvá), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: hovädzie zadné stehno (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Kuracie prsia bez kosti a kože chladené (v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Kurča chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: kuracie stehná chladené vykostené (v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: kuracie stehná celé chladené nevykostené (v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Sliepka chladená – vyzreté mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: morčacie prsia bez kosti a kože chladené (v kuchynskej úprave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku, bez alergénov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: saláma šunková-podiel mäsa: min.70 % bravčové a hovädzie mäso, min. trvanlivosť 30 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: saláma jemná (napr. Liptovská ), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: saláma Inovecká alebo ekv. min. 66% bravčového mäsa a 13% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma suchá Turistická alebo ekv. (brav. a hovädzie mäso min. 84%), nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: saláma Vysočina alebo ekv. min. 27% hovädzie mäso, 66% bravčové mäso, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma Nitran alebo ekv. min. 95% bravčové a hovädzie mäso, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: saláma Malokarpatská alebo ekv. min. 93% podiel mäsa, nekrájaná, v celku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: párky obyčajné - výberové br. mäso 40%, hovädzie mäso 23%, bravčová slanina 10%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 110; Technické vlastnosti: párky Bratislavské, podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: klobása domáca min. 95% bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Špekačky - výberové bravčové mäso 54%, hovädzie mäso 26%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože - bravčová slanina bez kože 93%, min. 3 cm vysoká, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: slanina Oravská, podiel bravčového boku bez kosti min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: bravčové údené mäso bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: bravčová údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: bravčové údené lahôdkové karé (obsah bravčového karé min. 70 %), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: bravčové údené plece rolované, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: bravčová tlačenka (mäso z bravčových hláv min. 35%, bravčové kože, bravčové vnútornosti), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: oškvarky - celé, mleté, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: hydinová šunka štandard 56 % hydinové mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: morčacia šunka 56 % morčacieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: hydinová tlačenka, kuracie mechanicky separované mäso 35 %, mäso z kuracích stehien 24 %, bravčový výrez 10 %, kuracie kože, zemiakový škrob, pitná voda, jedlá soľ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: domáca sekaná, bravčové mäso 34%, bravčová slanina 6%, hovädzie mäso 15%,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: jaternice, varený mäsový výrobok v bravčovom čreve, zloženie bravčové mäso a pečeň, ostatné prísady (voda, krúpy,cibuľa, cesnak, soľ, koreniny). Brav. mäso min. 40%, brav. srdce jazyk 19%, brav. kože 18% množstvo mäsa vo výrobku najmenej 40%., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: hov. držky predvarené krájané chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 16. Február 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.