Obstarávanie

Príprava a zabezpečenie vykonania cvičení podporovaných počítačovou technikou Computer Assisted Exercises (CAX)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum výcviku Lešť
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
89 160,00
Konečná suma(Bez DPH):
89 160,83
Zaplatené:
100.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72268000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Počet uzavretých zmlúv:
1

Opis obstarávania

CAX Výcvikovej jednotky vojenských misií Úprava jednotného 2D prostredia simulačného softvéru OOS OneSAF (One Semi-Automated Forces Objective System): -pre jednotlivé CAX (vygenerovanie a úprava digitálnej mapy, vytváranie a úprava špecifických entít pre jednotlivé CAX, príprava digitálnych fólií, scenárov, komplexná úprava simulačného prostredia pre dané CAX). Úprava 3D vizualizácie bojiska v programe VR Vantage (generovanie 3D máp, 3D vizualizácií jednotlivých entít, úprava konfiguračných a parametrizačných súborov). Správa Communication Control pre nahrávanie hlasovej komunikácie cvičiaceho subjektu pomocou IP telefónu, on-line prehrávanie danej komunikácie. Vyhodnocovanie a archivácia dát cvičenia zaznamenaných pomocou záznamového prostriedku LOGGER. -dodanie upraveného simulačného softvéru, scenárov a fólií, 3D vizualizácií -zabezpečenie pomocných operátorov analytikov počas CAX. Analytický nástroj pre vyhodnocovanie terénnych informácií Analytický nástroj pre podporu plánovania a vykonávania cvičení na systéme konštruktívnej simulácie. Nástroj podporuje vyhodnocovanie a evidenciu priechodných a nepriechodných oblastí, zobrazovanie optickej viditeľnosti, vyhľadávanie optimálnych plôch a oblastí pre vykonávané aktivity. Umožňuje definovať nepriechodné (no-go) a čiastočne priechodné (slow-go) oblasti. Zobrazuje priechodnosť terénom pre rôzne druhy techniky a pre živú silu. Analyzuje a ponúka priestory optimálnych pozorovateľní, čiary prvého vizuálneho kontaktu. Nástroj podporuje tvorbu a editáciu oleáty prístupových smerov (MCOO Modified Combat Obstacle Overaly). Do vytvorenej MCOO umožňuje vkladanie obrázkov, tabuliek a textov. Nástroj exportuje informácie získané analýzou terénu do grafickej podoby vhodnej pre tlač. Analýza terénu je vykonávaná na digitálnych terénoch formátu OOS OneSAF. Prispôsobenie simulátora konštruktívnej simulácie pre rozšírenie výpočtových možností so zameraním na podporu analytického nástroja pre vyhodnocovanie terénnych informácií Rozšírenie predstavuje upravenie prostredia pre nasadenie simulátora konštruktívnej simulácie s rozšírenou funkcionalitou. Nastavenie a sprevádzkovanie na prostredí OOS OneSAF. Optimalizáciu pre použitie analytického nástroja vyhodnocovania terénnych informácií. Modul vytvára podmienky pre správne nasadenie a fungovanie Analytického nástroja pre vyhodnocovanie terénnych informácií. Zabezpečuje podporu zobrazovacích jednotiek a prezentačných možností simulátora.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
LYNX - spoločnosť s ručením obmedzeným Košice 1 106 993,00 20% EUR 11. November 2014 47085

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.