Technické vlastnosti: Kvalitatívne podmienky:, Hodnota / charakteristika: I. akostná trieda výberovej kvality, charakteristická farba, chuť, bez poškodenia, hniloby, plesní, neorezaná, nezvädnutá.; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné skoré:, Hodnota / charakteristika: zberané pred dosiahnutím úplnej zrelosti, s ľahko sa olupujúcou šupkou.; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: určené po úprave na ľudskú spotrebu- zdravé, na reze svetložltá až žltá farba; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: bez nadmernej povrchovej vlhkosti, cudzej vône a chuti, bez hnedých, šedých, modrých alebo čiernych škvŕn pod šupkou; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: nedeformované, nenaklíčené, nenamrznuté a nepopraskané; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: nesmú byť napadnuté chorobou, plesňou, hnilobou alebo inak poškodené; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: nesmú byť zelené na viac ako 1/8 povrchu; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: nesmú byť s cudzími prímesami ako zemina, kamene, vňať, klíčky; Technické vlastnosti: Zelenina:, Hodnota / charakteristika: Mrkva neskorá – voľná, balená 10 kg; Technické vlastnosti: Zelenina:, Hodnota / charakteristika: Petržlen skorý – s vňaťou, zväzkový Petržlen neskorý – voľný, 5-10 kg v balení; Technické vlastnosti: Zelenina:, Hodnota / charakteristika: Zeler bulva – voľný, 10 kg v balení; Technické vlastnosti: Zelenina:, Hodnota / charakteristika: Chren – voľný; Technické vlastnosti: Zelenina:, Hodnota / charakteristika: Kaleráb mladý – kusový, s vňaťou, nesmie byť drevnatý, Kaleráb gigant – voľný; Technické vlastnosti: Koreňová zelenina:, Hodnota / charakteristika: musí byť čerstvá, sviežeho vzhľadu, bez viditeľnej hniloby alebo plesní, nezmenenej farby. Musí byť očistená, nenapadnutá škodcami alebo chorobami, mechanicky nepoškodená a neorezaná.; Technické vlastnosti: Hlávková kapusta biela – voľnáKel listový – voľnýHlávkový šalát – kusový, Hodnota / charakteristika: Listová zelenina musí byť čerstvá, sviežeho vzhľadu, bez viditeľnej hniloby a plesní, nenapadnutá škodcami.Musí byť bez prímesí zeminy a zbytočne nepremokrená; Technické vlastnosti: Karfiol – kusový, primerane veľký, priemer 10-15 cm, Hodnota / charakteristika: sviežeho vzhľadu, bielej farby, bez známok hniloby a plesní; Technické vlastnosti: Cibuľa suchá – 5-10 kg v balení, Hodnota / charakteristika: - bez hniloby a plesní, mechanicky nepoškodená, nevyrastená- dobre suchá; Technické vlastnosti: Cesnak voľný:, Hodnota / charakteristika: – suchý, vyzretý, bez hniloby a plesní, charakteristickej pevnosti, nevyrastený; Technické vlastnosti: Plodová zelenina:, Hodnota / charakteristika: musí byť čerstvá, sviežeho vzhľadu, bez hniloby a plesní, nenapadnutá škodcami, charakteristickej farby, vône a chuti. Musí byť očistená, mechanicky nepoškodená, dostatočne zrelá; Technické vlastnosti: Čerstvé ovocie:, Hodnota / charakteristika: musí byť zdravé, technologicky dostatočne zrelé, bez viditeľnej hniloby a plesní, charakteristickej pevnosti, vône, chuti, sviežeho vzhľadu, nenapadnuté škodcami, mechanicky nepoškodené.
Technické vlastnosti: CESNAK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: CIBUĽA, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: CIBUĽKA zväzky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: CHREN, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KALERÁB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KALERÁB gigant, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KARFIOL, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KAPUSTA HLÁVKOVÁ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: MRKVA, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PAPRIKA zelená PCR, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PAPRIKA červená - kapia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PETRŽLEN, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PETRŽLEN, Jednotka: zväzok, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PÓR, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PARADAJKY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: REĎKOVKA červená, Jednotka: zväzok, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ŠALÁT HLÁVKOVÝ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: UHORKY ZELENÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 425, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ZELER, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ZEMIAKY NOVE, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ZEMIAKY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 6000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KEL, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PAPRIKA ŽLTÁ MäSITÁ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PAPRIKA ZELENÁ MäSITÁ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KAPUSTA ČÍNSKA, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ŠALÁT ĽADOVÝ, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: ŠAMPIŇÓNY ČERSTVÉ VOĽNÉ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: TEKVICA HOKKAIDO, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KAPUSTA HLÁVKOVÁ ČERVENÁ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: CUKETA, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: BROKOLICA 500 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: RUCOLA 125 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: PAŠTRNÁK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: REDKVICKA BIELA GULATA 1x3, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: GREPY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: HROZNO, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: HRUSKY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: JABLKA, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: MANDARINKY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: MELONY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: POMARANCE, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 75, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: CITRONY, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: BANAN, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: KIWI, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Liana Jesenská | 2 | 6 700,00 | 20% | EUR | 10. December 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.