Obstarávanie

Kompozitné tlakové nádoby k autonómnym dýchacím prístrojom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
170 400,00
Konečná suma(Bez DPH):
116 666,65
Zaplatené:
68.46%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44615000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
400.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Kompozitné tlakové nádoby s poistným ventilom na stlačený vzduch k autonómnym dýchacím prístrojom (ADP) pretlakovým s otvoreným okruhom sú určené ako zásobníky stlačeného vzduchu pre ADP s ochranným pretlakom s otvoreným okruhom na ochranu dýchacích ciest v nedýchateľnom prostredí

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: TECHNICKÉ POŽIADAVKY NA KOMPOZITNÚ TLAKOVÚ NÁDOBU:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: musí obsahovať kovové jadro a kompozitný obal obsahujúci uhlíkové vlákna; vybavená namontovaným ventilom ľahko ovládateľným ľavou alebo pravou rukou bez prekĺznutia v dlani alebo v prstoch aj v rukaviciach; čap ventilu musí byť namontovaný k tlakovej nádobe v osi tlakovej nádoby závitom M 18 x 1,5 podľa STN EN 144-1 (alebo ekvivalent); pripojenie výstupu ventilu k ADP musí byť závitom G 5/8“ podľa STN EN 144-2 (alebo ekvivalent); tvar ventilu musí zabraňovať jeho odvaleniu po podložke vedúcemu k nechcenému otvoreniu či uzatvoreniu ventilu;, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: súčasťou tlakovej nádoby, alebo ventilu tlakovej nádoby musí byť bezpečnostný prvok (poistný ventil), ktorý v prípade poškodenia tlakovej nádoby obmedzí prietok stlačeného vzduchu tak, že reakčná sila nespôsobí nekontrolovateľný pohyb tlakovej nádoby; farebné označenie tlakovej nádoby musí byť v hornej časti opatrené čiernobielymi štvrtinovými výsekmi a v spodnej časti žltou farbou pre stlačený vzduch v súlade s STN EN 7225 (alebo ekvivalent), STN EN 1089-3 (alebo ekvivalent);, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: vodný objem musí byť minimálne 6,8 litra; maximálny plniaci tlak musí byť 30 MPa (300 bar); maximálny skúšobný tlak musí byť 45 MPa (450 bar); maximálna hmotnosť prázdnej tlakovej nádoby s ventilom musí byť maximálne 5 kg; tlaková nádoba musí mať neobmedzenú životnosť; štítok s technickými údajmi na tele tlakovej nádoby musí byť v slovenskom jazyku; musí byť kompatibilná s ADP v súlade s STN EN 137 (alebo ekvivalent), Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
JKBOZ s. r. o. 2 139 999,99 20% EUR 14. December 2018 248774

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.